FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Ţucudean, disputat de rivale: "Am ofertă de la Dinamo, dar n-aş exclude un transfer la Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 07 august 2013 18:18

UPDATE 18:10 / George Ţucudean confirmă că e aproape de o revenire la Dinamo, dar spune că mai are ceva propuneri şi din străinătate.

"Am mai multe oferte, printre echipe fiind şi Dinamo. Orice jucător ar vrea să continue în străinătate, dar nu exclud revenirea la Dinamo.

N-ar fi un pas înapoi să mă întorc în Liga 1, echipele româneşti au demonstrat pe plan european că au valoare. Nu pot să spun că e exclus să mă transfer la Steaua. Sînt profesionist, şi Mourinho zicea că important e să fie bine pentru tine...Deocamdată eu nu ştiu de vreun interes al Stelei, dar Liga Campionilor m-ar tenta", a spus Ţucudean la Fanatik Show, pe Digi Sport.

-----------------

Gigi Mulţescu a primit o veste excelentă înaintea derby-ului cu Steaua.

Problema atacantului s-ar putea rezolva prin aducerea lui George Ţucudean. Conducătorii "cîinilor" sînt aproape de a ajunge la un acord cu cei de la Standard Liege pentru împrumutul vîrfului de 22 de ani pentru un sezon.

Ţucudean nu intra în vederile antrenorului Guy Luzon, care l-a anunţat să-şi caute echipă. Vîrful e tentant şi pentru Steaua, campioana interesîndu-se în ce condiţii îl pot aduce pentru a crea concurenţă în atac, unde ar lupta cu Piovaccari şi Nikolici pentru postul de titular. Dar rivalii campioanei par a cîştiga lupta pentru Ţucudean.

Dinamo e în criză profundă în compartimentul ofensiv. După 3 etape, atacanţii din lotul lui Mulţescu n-au reuşit nici măcar un şut pe poartă!

800.000 de euro a încasat Dinamo în iarnă pentru transferul în Belgia al lui Ţucudean

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
explorer21
explorer21  •  08 August 2013, 11:27

Cu tot respectul pt Steaua, dar nu cred ca va ajunge la ei! Tucu are nevoie de o echipa unde sa joace si unde sa fie respectat! La stana, in acest moment nu cred ca poate fi titular si ar fi neplacut pt el sa fie huduit de catre ambele galerii! Avand in vedere valoarea celor 2 echipe, cred ca cel mai bine pentru el, ca sa-si relanseze cariera e sa se intoarca la Dinamo, oricat de multi bani iar oferi Steaua! De fapt, lui nu banii ii lipsesc banii! Sunt aproape convins ca nu e la fel de ,,destept'' ca Printul Dragusencelor!

smack
smack  •  08 August 2013, 02:21

Daca ajunge la Steaua ''Da 10 goluri in tur'' cum ar spune cineva..

dinamo1990
dinamo1990  •  08 August 2013, 02:13
Postat de belagio pe 08 August 2013, 01:48

ASTA CU TUCUDEAN LA STANA ESTE VRAJEALA..ATAT POATE EDOARD APOSTOL...

Tipic presei sportive din RO, sa puna vorbe in gura oamenilor. Declaratia lui suna cu totul altfel.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează