FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Lupta la titlu în România e sub liga secundă din China! Budescu dă declarația zilei

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2016 10:45

Constantin Budescu, 27 de ani, a plecat astăzi spre China, unde va juca în a doua ligă, la Dalian Yifang. Vezi detaliile contractului AICI.

Budescu a vorbit despre transferul său în China și cred că e un pas înainte față de Astra.

"Este o ofertă foarte bună pentru mine, dar și pentru club. Mi-am dorit din tot sufletul ca Astra să meargă în continuare și să nu aibă probleme financiare. Sper ca banii care o să vină pe mine să îi ajute să își rezolve problemele.

Eu vorbesc în fiecare zi cu colegii și mă roagă de o lună să plec. M-au rugat în continuu și le-am satisfăcut această dorință. Am decis să merg acolo ca să se rezolve problemele de la club. Eu cred că cei de la Astra pot lua titlul și fără mine.

O să fie mai greu să ajung la EURO, dar dacă joc, probabil voi fi chemat. Din punctul meu de vedere este o un pas înainte. Mă duc la o echipă care vrea să promoveze și investește foarte mulți bani", a spus Budescu la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  31 Ianuarie 2016, 19:08

iti urez succes in jos,saracie ce esti,si da multi ma vor acuza ,ca zic asta fiindca nu ai semnat cu steaua,logic,doar cum sa lasi tu banii ,pentru cariera,mentalitate tipic romaneasca,de aia suntem unde suntem si vom fi,si unde sunt chinezii,ai mila de ei ! dar oricum nu cred pana nu vad :))

138672209828437
Gelu Oanca  •  31 Ianuarie 2016, 18:18

E un *** are mintea fostului stelist RADUCANU.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  31 Ianuarie 2016, 16:04
Postat de travka pe 31 Ianuarie 2016, 15:52

la cata tevatura au facut pseudo jurnalistii din RO la adresa lui Budescu sarmale asta pana o sa plece cu adevarat, sa vedeti cum nu o sa mai stie nimeni de el in 6 luni daca mai traieste sau nu

Cu transferul lui Budescu se atinge un nou minim istoric.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează