FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lupu dezvăluie probleme mari la roş-albi şi se ia de Negoiţă: "O să avem New Dinamo din 6 în 6 luni"

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 31 august 2013 16:43

Fostul jucător al lui Dinamo Dănuţ Lupu l-a luat la ţintă pe Ionuţ Negoiţă, finanţatorul "cîinilor".

Lupu îi reproşează lui Negoiţă că vinde jucători şi că nu se văd rezultate în reconstrucţia echipei.

"Dacă tot vrea să facă ceva la Dinamo, atunci să se ocupe de centrul de copii şi juniori. Că s-au dus copiii într-un turneu la Sălaj şi n-au avut nici bani de motorină la autocar, au plătit părinţii.

Eu n-am nici un război cu Negoiţă, eu am criticat echipa. Tot vorbeşte de New Dinamo, dar văd că vinde întruna jucători. Îl vinde şi pe Grigore acum, probabil că la iarnă mai vinde cîţiva... O să avem New Dinamo din 6 în 6 luni", a declarat Lupu la sportro.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
dorutu58
dorutu58  •  02 Septembrie 2013, 10:27

Lupu, e un FRUSTAT.Negoita e cu salariile la zi.

reddogsv
reddogsv  •  02 Septembrie 2013, 09:19
Postat de zurzu_zurzu pe 01 Septembrie 2013, 12:24

E simplu ca buna ziua.Vom fi umiliti de Steaua cat timp sta acest fraier la Dinamo.Nu s adeptul nimanui.Nici pe Borcea,Badea,Netoi,Turcu,Becali nu i vreau,vreau un om potent financiar care sa faca din Dinamo ce a fost in anii 80-90 sa fim o echipa puernica cu ambitii de primaveri europene,nu d asta amarati care se lupta in campionat pt locul 10-11,ca avem un patron fara bani dar cu vorbe frumoase,cu promisuni desarte...D aia spun ca Lupu ce spune e foarte adevarat.Dinamo se zbate in saracie si va fi asa cat v a sta Negoita .Nu am nimic cu el,dar nu i de Dinamo oricat si ar dori el asta.Poate vrea binele lui Dinamo,dar daca nu ai cu ce!Cum e vorba aia;Multa vointa ne ma putirinta!!!

Atata timp cat clubul a fost furat 20 ani iar numele lui Dinamo a fost terfelit prin noroi de de Dinu se de fratii samsari fiind lasat cu datorii uriase nici un investitor potent nu mai are curajul sa vina la club! Cand se audea I.Niculae ca vrea sa cumpere, broscoiul statea la club ca sa mai astupe din golanii, iar cand se vorbea de datorii, Tiriac a plecat si dus a fost! Ca are sau nu are bani, pana una alta, Negoita a facut ca acest club sa existe si merita putin respect! Daca acum eram in Liga a II a erai mai multumit?

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  01 Septembrie 2013, 15:16

rasul rasilor dinamo !

Vezi toate comentariile (40)
Comentează