FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - JUVENTUS 3-0

"Magiun" Barbu nu mai înțelege nimic din jocul echipei sale: "Oare a fost vorba de lipsă de valoare sau de prostie?"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2017 22:51

Marin Barbu, antrenorul lui Juventus București, s-a arătat dezamăgit de penalty-ul ratat de Liviu Băjenaru la scorul de 0-0 în partida pierdută până la urmă cu Dinamo, scor 0-3.

"Astăzi a fost același scenariu pe care-l vedem etapă de etapă. Am avut meciul în mână. Nu știu ce să cred. Oare a fost vorba de lipsă de concentrare, lipsă de valoare sau de prostie? Ratăm din 3 metri, din 7 metri, de la 11 metri. Nu știu de unde s-o iau! Vizavi de efort și dăruire n-am ce să le reproșez unora. Trebuie să sară fundașii la cap. Eu așa am învățat! Marcajul se face strâns. Noi i-am lăsat să dea cu capul.

În iarnă trebuie să facem câteva transferuri cu jucători care se concentrează mai mult, care vor să joace pentru această echipă. Dacă marcam din 11 metri, altfel era partida. Dinamo intra într-o criză de timp, reacționa și lumea din tribune", a explicat Marin Barbu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  17 Octombrie 2017, 13:53

Nea magiunica!Daca jucatorii lu matale nu stiu "sa faca" fazele fixe-in special portarul-oare ce faceti la antrenamente?

10206840810356779
Mihai Enache  •  17 Octombrie 2017, 00:12

daca si marmelada asta e antrenor e clar ce valoare are fotbalul romanesc !!....declaratie penibila !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează