FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mai apare doar în poze! O mare speranță dinamovistă a pierdut contactul cu prima echipă din cauza vieții extrasportive. Conducerea îl apără

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2015 11:10

Patrick Petre a văzut victoria lui Dinamo cu Steaua, scor 3-1, din tribună, de unde a coborît la final pentru a se bucura alături de restul colegilor.

Puștiul de 18 ani a pierdut contactul cu prima echipă, deși în urmă cu un an era văzut drept cel mai de succes produs al clubului.

Gazeta Sporturilor a aflat că viața extrasportivă tumultoasă l-a îndepărtat din vizorul lui Rednic.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți afla din Gazeta de azi sau din Gazeta Digitală, dar și ce decizie au luat șefii clubului pentru ca jucătorul să nu se irosească.

Dinamo îl apără pe Patrick Petre prin vocea șefului de la centrul de copii și juniori, Gabi Răduță: "El a venit puțin accidentat de la lotul național, de asta n-a fost în lot pentru meciul cu Steaua. Referitor la viața extrasportivă nu avem ce să-i reproșăm. E un puști de doar 18 ani, mai iese și el la un suc cu prietena, nimic ieșit din comun". 

"Cum poți distruge un copil cu un viitor frumos în față, care a muncit de la vîrsta de 6 ani să ajungă fotbalist. A muncit enorm, și-a sacrificat copilăria, familia și prietenii pentru a ajunge aici, dar trăim în lumea noastră unde invidia și calitatea umană lasă de dorit.

El e singurul copil din fotbalul românesc care pierde o noapte cu prietenii? Culmea e că informația asta a plecat din club, oameni de încredere, oameni care au un caracter mic, fără sînge în ****. Să îmi spună în față anumite lucruri", a scris Florentin Petre pe Facebook.

Alte subiecte exclusiv print de azi: 

- Gazeta a intrat în posesia unei înregistrări scandaloase: Deaconu îi trece pe "pile" pe arbitri la teste!

- Marian Drăgulescu, amplu interviu în Gazetă: "Gimnastica de acum e circ"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (35)
1745flo
1745flo  •  26 Noiembrie 2015, 02:09
Postat de vasy86le pe 25 Noiembrie 2015, 16:44

Daca asta e adevaratul motiv, eu cred ca adevaratul motiv e altul, sefii nu il mai vor pt ca e baiatul cui? lui FLorentin Petre, cel care a fost recent inlaturat de la echipa secunda.

stai bland Sile, a venit accidentat de la lotul de tineret! nu vezi ca nu prea mai au ce scrie de rau de DINAMO...; victorie cu defuncta steaua, iesirea din insolventa, iminenta calificare in playoff, ....iar Gheorghe ala-i biciuie saracii cu telefonul non-stop!;D

duta_dd
duta_dd  •  25 Noiembrie 2015, 18:40

RUSINE ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

898746113528073
Catalin Mihai  •  25 Noiembrie 2015, 17:37

Inventati stiri pt ca nu va puteti pupa in cur ciobanul pt infrangerea suferita in fata lui Dinamo, cat de josnic sa fii sa creezi asemenea stiri doar pentru placerea voastra de a creea stiri false sa nu fiti nevoiti sa scrieti despre meciul de duminica seara.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează