FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mai are 12 zile! Campania de transferuri a FCSB a conținut multe anunțuri ale lui Becali și o singură achiziție!

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2017 00:00

Budescu și Deac sunt greu de adus. Mihai Stoica și Dică sunt în căutarea unui fundaș central străin.

Noului antrenor i s-a promis o campanie de achiziții care să-i asigure un lot capabil de calificarea în grupele cupelor europene, însă echipa e, deocamdată, mai slabă decât cea pe care a părăsit-o Reghecampf!

Tamaș, primul nume disponibilizat după finalul sezonului, își poate continua cariera în Liga 1, tocmai la rivala FCSB, Viitorul! Hagi îl vrea pe Gabi pentru că-l consideră potrivit pentru campania din Champions League, grație experienței sale superioare fotbaliștilor care există acum în lotul lui Gică. Ex-stelistul mai are și alte oferte, din străinătate, și urmează să ia o decizie în iunie, până când se vor reuni dobrogenii.

MM și Dică votează doar un post

Pentru FCSB e o pierdere Tamaș, măcar ca nume. Dică mai are doar doi fundași centrali în lot, pe Bălașa și pe nou-venitul Larie. Niciunul nu oferă suficiente garanții, așa că se mai caută soluții. "Îi las pe MM și pe Dică să aducă ei un fundaș, pe restul pozițiilor aleg doar eu jucătorii" e calculul pe care-l face Becali. Managerul și antrenorul studiază nume de apărători liberi de contract, europeni și sud-americani, dintre care vor alege unul.

Vine reunirea!

În rest, lucrurile sunt încurcate. Junior Morais a semnat, dar e nevoie să-și limpezească situația de la Astra, deoarece clubul pretinde că are dreptul să extindă unilateral contractul brazilianului cu încă un an. Deac ar trebui cumpărat de la CFR, pentru că nu e liber de contract. Iar Budescu nu e hotărât dacă să aleagă zona arabă sau Berceniul, unde se antrenează roș-albaștrii. "Îi plătesc Astrei 750.000 de euro, din care Budescu o să ia 300.000! După finala Cupei României va semna cu noi!", e convins Gigi. El e obligat să se grăbească. Dică a cerut, când a semnat contractul, să fie făcute transferurile înainte de reunirea de pe 9 iunie. Până atunci au mai rămas doar 12 zile.

100.000 €a încasat Larie la semnarea contractului cu FCSB, plus un salariu de 10.000 de euro lunar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  28 Mai 2017, 12:31

cel mai simplu pentru becali este sa gaseasca jucatori storsi de ultima picatura de vlaga! si sa dea pe ei milioane de euro... oricum, visul european s-a incheiat, de acum urmeaza doar falimentul!

orlick
orlick  •  28 Mai 2017, 11:54
Postat de timm pe 28 Mai 2017, 11:06

1 iunie 2018 Junior Morais. Rau e sa fi prost. Dar sa fi ingramadit?

Mai timm, nimeni nu stie mai bine decât tine cum e sa "fi" *** si îngrămădit :). Doar un lucru te rog: nu te mai văita pe aici!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  28 Mai 2017, 11:06
Postat de Robert Sergiu pe 28 Mai 2017, 09:37

junior si larie sun 2.............pe 1 iunie ii expira lui junior..deci

1 iunie 2018 Junior Morais. Rau e sa fi prost. Dar sa fi ingramadit?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează