FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mai încearcă o dată? » Stanciu dezvăluie: "L-am vrut înaintea lui Teja, dar m-a refuzat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 aprilie 2015 21:56

Daniel Stanciu a făcut tot posibilul pentru a-l aduce la Dinamo pe Mihai Teja. La cîteva săptămîni după ce antrenorul a fost demis, managerul face o dezvăluire surprinzătoare. 

”Eu l-am vrut pe Vasile Miriuță atunci, am vorbit cu el cînd se afla încă pe banca CFR-ului, dar mi-a spus că nu poate, pentru că le-a promis celor de la Gyor că va merge acolo.

Am crezut în Teja, am plecat amîndoi la drum, dar m-am convins că am greșit, aducîndu-l la Dinamo.

Din punct de vedere tehnic, el este un antrenor bun, dar are alte defecte, pe care nu le-am știut”, a spus Daniel Stanciu pentru Fanatik.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (73)
zecs93
zecs93  •  11 Aprilie 2015, 16:30
Postat de robert1205 pe 11 Aprilie 2015, 16:29

SUMUDICA sau Lacatus ar trebui adusi la Dinamo si lasati sa lucreze. STOICAN doar vorbeste numai clisee si foarte plictisitor.

lacatus e un *** si nu va fi acceptat sub nicio forma de galerie, ai uitat celebrele scandari: Lacatus, *** ??? de sumudica sunt de acord, dar un sumi,grigoras, andone,rednic astea ar scoate untu din ei !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robert1205
robert1205  •  11 Aprilie 2015, 16:29

SUMUDICA sau Lacatus ar trebui adusi la Dinamo si lasati sa lucreze. STOICAN doar vorbeste numai clisee si foarte plictisitor.

loritzu
loritzu  •  11 Aprilie 2015, 12:04

Si uite-asa ne-am pricopsit cu "Raducanu 2-canicula-ucigas in serie" drept antrenor ! La Dinamo. poate nu e clar !? Eu cred ca nu exista in istoria lui Dinamo *** pe post de antrenor. "to the airport !" (Dumb & Dumber - Negoita & Anghelache)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează