FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mai slab decît Stoican! Dinamo lui Mircea Rednic e sub echipa de anul trecut » Ce spun cifrele

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2015 19:30

Deși Ionuț Negoiță se declara mulțumit de evoluția lui Dinamo, statistica nu e de partea echipei lui Mircea Rednic.

Anul trecut, cu Flavius Stoican pe bancă, după 13 etape, Dinamo ocupa locul 6 în Liga 1, cu 22 de puncte. Acum, "cîinii" au cu un punct mai puțin, dar ocupă locul 5.

Surprinzător, deși atacul lui Rednic este lăudat, anul trecut Dinamo stătea mult mai bine. Cu Bilinski și Alexe în ofensivă, dinamoviștii marcaseră de 22 de ori, iar acum au doar 15 goluri înscrise, cînd în atac au apărut Gnohere și Essombe.

Singura bilă albă a lui Rednic este organizarea apărării. Anul trecut Dinamo încasase 16 goluri în 13 meciuri, iar acum are doar 9.

6 străini 
a folosit Dinamo în sezonul trecut în primele 13 etape. Acum are 13

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (76)
duta_dd
duta_dd  •  06 Octombrie 2015, 17:50

mai slab decat stoican nu se poate nici in cele mai urate vise - este o comparatie de prost gust!

calinescu_
calinescu_  •  06 Octombrie 2015, 17:08

STOICAN DACA NU VOIA SA-I FACA VEDETE PE BARBOIANU SI PE COSTICA GRECU POATE ANTRENA SI AZI LA DINAMO ...!!!

geo.b.
geo.b.  •  06 Octombrie 2015, 16:01
Postat de demolarii pe 06 Octombrie 2015, 05:57

In ultimi ani , de cate ori Dinamo pare sa capete consistenta, incep sa apara articole de acest gen. Ori statistici aiurite, fara substanta, cum este in articolul prezent, ori declarati ale unor frustrati cu un trecut minor prin Groapa (ex. Lupu Danut, V Turcu etc). Nu pricep care este scopul, dar comparatia intre cele doua mandate nu este corect pusa. Stoican nu a preluat in vara echipa, cunoscand lotul si doar corectand. Rednic a adus multi jucatori, care au trebuit sa se adapteze. Sezonul trecut, dupa 13 etape mai aveai 4 pana la sfarsitul turului, etape care au fost dezastruoase, adversari intalniti in aceste etape punandu-i probleme mari lui Stoican. Rednic, dupa 13 etape a terminat turu, jucand cu toti adversari posibili fara sa fie ridicularizat de vre-unul. Sunt doar doi indicatori statistici neluati in calcul de autor.....intntia lui fiind mai mult dea critica decat de a analiza corect.....oare de ce?

Intradevar sunt uni "ziaristi",ati vazut ghilimelele,care tot timpul scot din context,exact cea ce trebuie,pentru a isca certuri si scandal.Se spunea o data demult,tare demult,"divide et impera" sau cu alte cuvinte "dezbină și stăpânește".Se foloseste si astazi aceasta expresie,in mai toate domeniile,printre care si in fotbal.In cazul de fata,de altfel si in alte cazuri,nu poate fi decat un suporter al unei echipe rivale,imbracat in "straie" de ziarist.Cam cum s-ar imbraca un lup cu o blana de miel,cam asa-i.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează