FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mama răniților » Dinamo vrea să revitalizeze fotbaliști care n-au dat randamentul scontat la fostele echipe

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 11:27

"Câinii" au perfectat vineri seară împrumutul pe un sezon al lui Constantin Nica. Și se pregătesc de următoarea mutare, Jeremy Bokila, așteptându-se doar "verde" de la Akhisarspor. Ambii fotbaliști de calitate, dar care nu s-au impus, în străinătate sau în Liga 1.

Cazul românului

Nica (24 de ani) revine la echipa care l-a format după un periplu de 4 ani în Il Calcio. Ultimul sezon n-a fost așa cum se aștepta. De-abia întors în circuit după accidentare n-a fost păstrat de Atalanta în Serie A, fiind direcționat către Latina, unde a bifat 13 meciuri.

Latina a terminat ultima în Serie B, iar în luna mai a acestui an a intrat în faliment. Revenit la Bergamo, Costi n-a fost păstrat iar în lotul lui Gian Piero Gasperini, iar italienii au preferat să-l împrumute din nou, ajungând la Dinamo. "Câinii" l-au mai avut în atenție și vara trecută, doar că Nica a sperat să aibă șanse în Serie A la Atalanta, ceea ce n-a fost cazul. Iar acum s-a întors spre a renaște la echipa lui de suflet.

Cazul congolezului

În ceea ce-l privește pe Bokila lucrurile sunt clare. "Îmi dispăruse bucuria fotbalului, oricât de mult am câștigat, am revenit în România să-mi relansez cariera, în primul rând", a dezvăluit atacantul de 28 de ani la începutul verii.

Cu un traseu sinusoidal la Guangzhou R&F, la Al Kharitiyat, la Eskisehirspor, la Akhisarspor, fiind într-un "du-te, vino!" permanent între aceste echipe din 6 în 6 luni în ultimul an și jumătate, Jeremy a ales CFR Cluj în detrimentul lui Dinamo și-un salariu de 15.000 de euro față de 10.000 de euro pe lună.

Doar că acum, după două luni și jumătate, s-a răzgândit, vrea alături de Cosmin Contra, după ce a prins doar 35 de minute în medie în cele 5 meciuri bifate pentru ardeleni și-a ajuns doar a patra opțiune în atac, după Vera, Balde și Omrani. z

1.600.000 €a plătit Atalanta în vara 2013 pentru a-l achiziționa pe Nica de la Dinamo

13 meciuri 
a jucat Costi Nica sezonul trecut pentru Latina

4 luni 
au trecut de la ultima apariție oficială a fundașului dreapta, când a evoluat pentru Latina contra celor de la Vertus Entella (1-0)

Palmaresul lui Nica în Italia
Echipa - Meciuri
Atalanta 10
Cesena 8
Avellino 22
Latina 13

Palmaresul lui Bokila în ultimele 18 luni
Echipa Meciuri Goluri / Pase decisive
Guangzhou 14 4 / 1
Al Kharitiyat 12 3 / -
Eskisehirspor 13 1 / 2
Akhisarspor 5 - / -

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  03 Septembrie 2017, 18:05

Nica nu si-a gasit angajament nici in serie B la cea mai slaba echipa de acolo ! In rest? Da. Hei rup !

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  03 Septembrie 2017, 17:12

Bai ares, gigist caraghios ce esti, pai voi fcdbistii tumefiati de alcool si ura la adresa lui Dinamo *** *** ***! Voi ati distrus Nationala. Romaniei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  03 Septembrie 2017, 16:29
Postat de ares123 pe 03 Septembrie 2017, 15:00

Vaiii...ce presa mizerabila...Incearca prin toate mijloacele sa destabilizeze mareata echipa patronata de Negoita. Nu se poate scrie mai nimic despre aceasta echipa fara ca suporterii amatori de ciorbita sa nu se opareasca..

Păi scrie despre imensitatea astrală a lui jijica:))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează