FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Manevre în culise: Becali îl bănuiește pe Hagi, Petrescu îl suspectează pe Gigi! Care sunt acuzațiile

Articol de - Publicat marti, 24 aprilie 2018 12:26

FCSB și CFR au început să vadă pete în prestațiile celorlalte echipe din play-off, care n-ar juca la fel de serios toate partidele. Viitorul și Poli Iași sunt suspectate azi, Craiova ar putea să hotărască pentru al doilea sezon la rând cine ia titlul.

Nici reputația lui Hagi nu mai constituie o garanție în acest final de sezon, în care FCSB și CFR suspectează pe toată lumea. După etapa în care niciuna dintre favoritele la titlu nu a câștigat, bucureștenii și clujenii au ajuns la concluzia că restul formațiilor implicate în turneul de 6 fac jocuri. Care sunt acuzațiile:

1. Viitorul s-a odihnit cu CFR

Becali n-a îndrăznit să spună clar că Hagi l-a ajutat pe Dan Petrescu, doar a pronunțat ce suspectează: "Viitorul a fost altă echipă cu noi. Cu CFR n-au jucat Vână, Mățan și Ghiță. Vână și Mățan sunt cei mai buni din echipă, cu ei pe teren ar fi fost altceva!". Fără ei, trupa lui Gică a pierdut cu Clujul, 1-2. Cu ei, a făcut 2-2 cu FCSB. Teoria lui Becali, că Hagi i-ar fi menajat intenționat cu CFR, nu e confirmată în realitate, fiindcă acei jucători au evoluat puțin de-a lungul sezonului, în niciun caz nu erau titulari de bază, chiar dacă au jucat bine cu FCSB. 

4 meciuria bifat Mățan ca titular, tot atâtea a prins și Ghiță. Vână a jucat 16 partide din start, în alte 7 a fost trimis pe teren pe parcursul meciurilor

"Nu mai sunt blaturi în campionat de vreo șase, șapte ani. Nu mai riscă nimeni, vă spun eu sigur! Oricum, eu nu am participat niciodată la așa ceva!" Gigi Becali, patron FCSB

Poli s-a bucurat prea tare, deci a luat bani de la Becali

Petrescu și managerul sportiv Bogdan Mara nu au vorbit despre vreo valiză, însă teoria lor e asta: "Cum de s-au bucurat ieșenii ca după câștigarea unui trofeu, dacă au luat un punct care nu le folosește la nimic în clasament? De ce erau atât de fericiți?". Poli avea patru înfrângeri din patru meciuri în play-off, așa că ultima parte a campionatului chiar nu mai are o miză foarte mare. Singura motivație: moldovenii au un contract cu Cotnari și primesc 4.000 de euro de punct, bonus pentru tot lotul plus staff. 

"Petrescu a jucat la cel mai înalt nivel, cum poate să se întrebe de ce a jucat Iașiul serios? La ce se aștepta? Să se dea la o parte adversarul? Aaa, s-au bucurat prea tare moldovenii? OK, dar Cojocaru, de la Viitorul, de ce trăgea de timp la 2-2 în meciul cu noi? Ce face Viitorul cu un punct?" Mihai Stoica, la TV DigiSport

"Andrei Cristea și Jo n-au fost titulari în meciul cu Craiova, din etapa trecută, nu pricep de ce! De ce au fost odihniți? Pentru meciul cu CFR?" Dan Petrescu, antrenor CFR

Programul ultimelor patru etape din play-off:

1: Craiova-Viitorul, FCSB-CFR
2: CFR-Craiova, Iași-FCSB
3: Astra-CFR, Craiova-FCSB
4: FCSB-Astra, CFR-Viitorul, Iași-Craiova

Craiova e arbitrul principal

Cel mai important duel din finalul sezonului se va consuma duminica viitoare, FCSB-CFR. Dacă steliștii câștigă se distanțează la 5 puncte și ar deveni foarte greu pentru vișinii să revină în top. La egal sau la o victorie a Clujului, distanța ar rămâne mică și ambele o vor întâlni pe Craiova în ultimele runde. CFR deține un mic avantaj, fiindcă îi va primi pe olteni la Cluj, în timp ce FCSB îi va întâlni în deplasare. În tur, echipa lui Dică a bătut-o pe U cu 2-0, ai lui Petrescu au făcut doar 0-0 pe "Ion Oblemenco". 

Oltenii au hotărât campionatul trecut

E al doilea sezon la rând în care Craiova deține un rol de arbitru. În stagiunea precedentă, alb-albaștrii au influențat disputa FCSB-Viitorul. În antepenultima etapă, Viitorul a bătut-o pe U cu 1-0 în deplasare grație unei decizii radicale a oltenilor, care au alcătuit în fața lui Hagi o formulă cu rezerve și cu copii nemaifolosiți până atunci. Mihai Rotaru, patronul juveților, se certase, se jignise cu Becali înaintea acelei întâlniri cu Viitorul și a profitat de ocazie ca să se răzbune pe Gigi. 

De Champions e doar primul loc!

Miza din finalul sezonului e mai mare decât a fost în stagiunea trecută, deoarece numărul locurilor de Europa s-a împuținat cu unu. Doar campioana se califică în Champions League, nu și a doua clasată. Locul 2 și locul 3 se duc în preliminariile Europa League, câștigătoarea Cupei obține și ea bilet pentru C2. Craiova e ca și calificată în finală după 5-1 acasă cu Botoșani în prima manșă din penultimul act și va juca pentru trofeu cu Hermannstadt sau cu Gaz Metan. Sibienii au învins acasă cu 1-0. Dacă oltenii iau Cupa și prind "Top 3", și poziția a patra, pe care e Viitorul, va juca în Europa League.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (67)
timm
timm  •  25 Aprilie 2018, 01:49
Postat de capitza1967 pe 24 Aprilie 2018, 22:10

Intr-o tara adevarat democrata si cu legi adevarate , echipe ca Cfr , Dinamo intrate in insolventa erau retrogradate automat pentru prejudicii imense aduse la bugetul tarii ( bugetul nostru ) . Dar in Romania nimic nu merge bine , asa ca nici fotbalul nu poate face rabat de la adevaratul traseu pe care merge aceasta tara .

fcsb are 37 de milioane datorii la CSA. Trebuie desfintata ? :))))

merace
merace  •  24 Aprilie 2018, 23:22

Parca Gigi a anuntat ca s-a retras din fotbal. Acum s-a intors?! Ce cuvant mai are omul asta, dupa fiecare spovedanie se razgandeste?!

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  24 Aprilie 2018, 22:40
Postat de danut1971 pe 24 Aprilie 2018, 19:31

bine ca sunt arbitrii de partea voastra fcsb-eilor

Bai prostut1091 vezi ce gol din ofside ati dat contra Timisoarei si apoi sa vorbesti de arbitraj. *** play out la voi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează