FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CRAIOVA, LUNI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Mangia a comentat în premieră interesul lui Becali, după dezvăluirile lui Ioanițoaia

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 10:04

Devis Mangia, tehnicianul celor de la U Craiova, a prefațat într-o conferință de presă duelul cu FCSB de luni, din play-off. Totodată, italianul a vorbit și despre informațiile potrivit cărora ar fi dorit de Gigi Becali la FCSB, subiect dezvăluit în exclusivitate de Ovidiu Ioanițoaia în ultimul său editorial. 

"Când un om care lucrează în fotbal e lăudat de alții, pot spune doar mulțumesc celor care vorbesc frumos. Dar am 3 ani de contract aici, nu se pune problema de altceva. Pentru mine, nu e o presiune că s-a discutat asta. Nu îmi schimb atitudinea. Nu știu dacă e o strategie că s-a discutat asta. Spun doar mulțumesc și lăsăm lucrurile să se oprească aici. 

Îl respect foarte mult pe Dică, respect munca pe care o depune la FCSB. E pe primul loc, a fost în primăvara Europa League, chiar dacă a fost eliminat din Cupă. Merită să fie complimentat pentru ce a făcut până acum", a spus Mangia.

Italianul e conștient că doar o victorie pe terenul FCSB-ului ar păstra intacte șansele la titlu ale oltenilor. 

"Ne așteaptă un meci foarte foarte greu cu o candidată la titlu, dar mergem acolo să câștigăm. Sunt foarte mulțumit de ce au realizat jucătorii până acum și sper să o ținem tot așa.

Am făcut un meci bun în campionatul regulat la București cu FCSB. Am fost aproape să câștigăm acel meci (n.r - 1-1). Sunt mulțumit de jucătorii mei, nu vreau să vorbesc despre jucătorii celor de la FCSB. Cred că cei de acolo au cel mai bun lot, dar eu vreau să vorbesc doar despre jucătorii mei.

Toată lumea trebuie să fie fericită pentru lucrurile realizate de această echipă până acum. Se poate întâmpla să existe momente în care e greu să înscriem, dar avem jucătorii cu calitățile necesare pentru a începe din nou să marcăm. Eu sunt fericit că echipa a primit doar un gol în ultimele 7 meciuri, să nu uităm asta.

Trebuie să plecăm de la ideea că nu vom pierde meciul cu FCSB. Ne dorim să rămânem sus, să luptăm pentru primele poziții până la finalul sezonului. Nu putem renunța la luptă, ne-am propus să dăm totul pentru a câștiga fiecare partidă". 

  • Duelul dintre FCSB și U Craiova va avea loc luni, în a doua zi de Paște, de la ora 20:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
para.para
para.para  •  06 Aprilie 2018, 17:47
Postat de zecs93 pe 06 Aprilie 2018, 12:13

fiecare antrenor din liga 1 are un loc la fcsb, dar asta doar cand vine meciu direct, e o tactica *** de a destabiliza si adormi adversaru, uefa si frf daca lua act de chestia asta ar interzice=o fara drept de apel,la fel face si cu jucatorii !!! Cati a luat in decursu anilor de la x,y,z ?? 0

Tactica assta a fost inceputa si terminata de becali. Acum insa, cei care o continua sunt doar gigistii de la hartia de impachetat guvizi.

326192847795467
Juventin Bianconero  •  06 Aprilie 2018, 16:49

Nu accepta mangia sa fie secundul lui becali. A vz si el ca la fcsb orice antrenor e secund.

zecs93
zecs93  •  06 Aprilie 2018, 12:13

fiecare antrenor din liga 1 are un loc la fcsb, dar asta doar cand vine meciu direct, e o tactica *** de a destabiliza si adormi adversaru, uefa si frf daca lua act de chestia asta ar interzice=o fara drept de apel,la fel face si cu jucatorii !!! Cati a luat in decursu anilor de la x,y,z ?? 0

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează