FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CSU CRAIOVA 2-2

Mangia despre cum a ratat CSU Craiova victoria cu Astra: "N-am știut să speculăm omul în plus"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 23:09

Devis Mangia nu-și explică modul în care echipa sa a plecat cu un singur punct de la Giurgiu, 2-2, deși a condus în marea majoritate a timpului, iar în ultimele 20 de minute Astra a rămas în 10 oameni după eliminarea portarului Iliev.

"Au fost 70 de minute cu acțiuni pozitive. Va trebui să analizăm ce s-a întâmplat. Am fost în superioritate numerică în ultimele 20 de minute și n-am știut să speculăm acest lucru.

Nu trebuie să ne gândim la clasament, ci să jucăm mai bine ca în ultimele două meciuri. Ar fi trebuit ca în cele 70 de minute în care am jucat foarte bine să închidem meciul. Trebuie să fim mai atenți", a declarat Mangia la Look TV.

"Suntem foarte dezamăgiți că nu am câștigat. Am făcut 70 de minute foarte bune, apoi nu știu ce s-a întâmplat. Ne-am relaxat puțin, dar acum trebuie să ne revenim și să mergem înainte. Eu zic că azi am făcut 70 de minute mai bune decât în meciul cu FCSB. Sunt fericit că am ajuns la 8 goluri"
Gustavo, mijlocaș CSU Craiova

"A fost un meci foarte greu. Veneam după o înfrângere la Steaua și azi voiam victoria. Nu știu ce s-a întâmplat cu noi în ultimele 20 de minute"
Alexandru Mitriță, atacant CSU Craiova

"Am început cu gândul să obținem minimum un punct azi. În condițiile în care am jucat cu un om în minus în ultimele minute, cred că e un rezultat bun. Puteam să obținem victoria, dar puteam să și pierdem. Nu vreau să mai comentez arbitrajul, pentru că deja am făcut-o prea mult. Îl las pe domnul Crăciunescu să vorbească. A contat și absența antrenorului de pe bancă (n.r. Edi Iordănescu a fost suspendat)"
Alexandru Ioniță, mijlocaș Astra

Arbitrii de la Astra - CSU Craiova 2-2:

A: Bîrsan Marcel (Bucureşti - Bucureşti)
A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti - Bucureşti)
A2: Orbuleţ Mircea (Bucureşti - Bucureşti) 
R1: Istrate Dragoş (Bucureşti - Bucureşti) 
Obs: Deaconu Alexandru (Bucureşti - Bucureşti)

clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
prazburg1948
prazburg1948  •  06 Noiembrie 2017, 00:19

Mai cunosti vreo echipa care a fost tavalita de 10 oameni?

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  04 Noiembrie 2017, 09:23

Du-te ba de aici . Cum au ramas aia in 10 cum v-au tavalit !! Erau chiar sa va invinga in 10 !! Daca se intimpla asta pierdeai vestiarul si te dadaea rotaru afara cu C.V-ul tau cu tot .

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  04 Noiembrie 2017, 08:21

MANGIA ESTE OBSERVATOR???? EL DOAR CONSTANTA? PAI OM LIPSA NU FACE PARTE DIN PREGATIREA JOCULUI????? BAI ANTRENORILOR NU VA MAI DATI CU PAREREA PREGATITI ECHIPA CU DE TOATE

Vezi toate comentariile (8)
Comentează