FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CS U CRAIOVA 1-0

Mangia nu înțelege cum a pierdut cu Astra: "Ei au marcat la singura șansă" + Băluță îi ia apărarea italianului

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2018 22:45

Devis Mangia, 43 de ani, antrenorul Universității Craiova, spune că Astra a marcat la unica șansă pe care a avut-o și consideră că echipa sa putea pleca măcar cu un punct de la Giurgiu. Astra s-a impus cu 1-0, detalii AICI.

"A fost un meci care se putea încheia la egalitate. Ei au marcat la singura șansă. A fost o greșeală la gol.

E greu să explic ideea pe care am avut-o pe finalul meciului (n.r. l-a introdus pe teren pe Zlatinski în locul lui Burlacu). Am vrut să am un mijlocaș în plus pentru a crea superioritate acolo.

Mă așteptam ca Mulțescu să folosească acest sistem, 3-4-3. E normal să-și adapteze formația în funcție de echipa noastră", a declarat Mangia la Look TV.

"N-am respectat ce ne-a spus Mister. Am intrat un pic «pe vârfuri». Trebuie să analizăm ce am greșit și să luăm cele trei puncte în meciul următor. N-am avut multe ocazii în prima repriză. Mister ne-a spus că trebuie să muncim mai bine și să punem osul la bătaie. E rușinos ce s-a întâmplat în această seară. Îmi pare rău că n-am dat 100% pe teren"
Alexandru Băluță, U Craiova

"Am făcut un meci slab. Nu știu ce n-a mers. Mister e supărat, n-a apucat să discute cu noi după meci. Ne-am bucurat degeaba aseară că CFR a făcut egal. Ne rămâne locul 3. Ieri încă ne gândeam la titlu. Cred că de azi ar trebui să ne gândim la locul 3"
Alexandru Mateiu, U Craiova

Etapa a 6-a din play-off

clasament

Etapa a 6-a din play-out

sepsi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
10208275181896603
Petrisor Ianole  •  24 Aprilie 2018, 17:35
Postat de fcsbnuesteaua pe 24 Aprilie 2018, 00:13

Rog pe cei care se ocupa de acest site sa puna o sigla cu fcsb ....mai avem si lume din zonele limitrofe , care nu au aflat ca fcsb nu mai este steaua .....DRAGI CITITORI CAND NU MAI PLATESTI CHIRIA .....ESTI ARUNCAT IN STRADA ( PRECUM FCSB ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  24 Aprilie 2018, 10:12

Italianul a facut echipa "stramba" cu jumatate din titularii de drept - si cei mai in forma jucatori - lasati rezerve aseara...a se citi doar Gustavo, Mitrita, Zlatiski, Dimitrov.

700965866674997
Lucian Dumitrescu  •  24 Aprilie 2018, 09:18

Apropo eu am văzut că voi ziariști când vreți puteți obține toate informațiile necesare când doriți să rezolvați un caz exemplu înregistrarile cu sedinta lui Burleanu de aceea vă rog clarificați o dată și problema Stelei că să știm și noi cum a fost posibil așa ceva

Vezi toate comentariile (12)
Comentează