FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Manual de utilizare al lui Keşeru » Costel Gâlcă l-a citit mai bine decît Laurenţiu Reghecampf

Claudiu Keseru, foto: GSP
Claudiu Keseru, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 noiembrie 2014 11:00

Atacantul Stelei, Claudiu Keşeru, are un an de excepţie şi a marcat 28 de goluri în toate competiţiile, în 42 de meciuri.
Este interesantă comparaţia modului în care Claudiu Keşeru a fost folosit şi a dat randament în mandatele lui Laurenţiu Reghecampf şi cel al lui Costel Gâlcă.

Golgheterul Stelei a petrecut cîte patru luni şi jumătate sub comanda fiecăruia, însă cifrele balansează într-o proporţie covîrşitoare în favoarea actualului tehnician.

Cu Reghecampf              Parametru (Keşeru)                Cu Gâlcă
19                                           meciuri jucate                                        23
5 (26%)                                     ca titular                                         18(78%)
1                                                 integralist                                            11
9                                                     goluri                                                19
6,33                                           media GSP                                        6,71

Citeşte mai mult despre recordul de goluri al lui Claudiu Keşeru în ziarul Gazeta Sporturilor, pe care îl găseşti la chioşcuri, sau în ediţia digitală a ziarului AICI.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
polistul68
polistul68  •  09 Noiembrie 2014, 19:48

Cl;ae r pest reghe ca antrenor...steaua nu mai alearga atit, nu isi mai domina fizic adversarii, cum facea cu reghe, dar asta e din "vina" preparatorului german, care acum nu mai e....oricum, acest Filip promote, keseru arata ca are valoare...pacat ca nu are aceiasi sustinere ca Reghe...

ddenisssa
ddenisssa  •  09 Noiembrie 2014, 14:21
Postat de unico_biancorossi pe 09 Noiembrie 2014, 01:11

o, vai... fix pix si nici macar shtulete..) vere, dinamo a produs si va mai prduce golgeteri pe banda rulanta ? voi ?? nu te mai entuziasma atat, dupa 20 de ani aveti si voi in sfarsit un atacant decent..))

Daca Dinamo pierde cu 2-3 toate meciurile din sezonul asta are sanse la titlul de golgheter. Numai sa aveti grija sa nu fie prea multe de 0-3, ca atunci nici pe asta nu il mai luati. Pacat totusi ca o mare rivalitate risca sa se piarda.

h0ulk
h0ulk  •  09 Noiembrie 2014, 12:37
Postat de unico_biancorossi pe 09 Noiembrie 2014, 01:11

o, vai... fix pix si nici macar shtulete..) vere, dinamo a produs si va mai prduce golgeteri pe banda rulanta ? voi ?? nu te mai entuziasma atat, dupa 20 de ani aveti si voi in sfarsit un atacant decent..))

Dai replici la toate comentariile dar esti phrost de mori. Mai bine ai face matanii, sa vina un investitor la dinamo sa ne putem bucura de un derbi echilbrat, decat sa ne tot plictisesti cu frustrarile tale.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează