FOTBAL  »  Superliga  »  CONTROVERSĂ

Marea diferenţă dintre Gâlcă şi Reghecampf » Acum îl atacă: "Nu aş face niciodată aşa ceva"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 09:29

Costel Gâlcă a reuşit să cîştige 3 trofee într-un singur sezon la Steaua, dar nu a avut deloc o perioadă uşoară, mai ales în primăvară cînd au existat foarte multe zvonuri că va fi demis de Gigi Becali.

Nu s-a întîmplat aşa pentru că tehnicianul a avut o clauză de 500.000 de euro în cazul unei concedieri de la Steaua. Totuşi, Laurenţiu Reghecampf a încercat în mai multe rînduri să revină la echipă şi a avut discuţii şi cu Becali.

De asemenea, Reghe i-a chemat şi pe jucătorii Stelei la grătar, invitaţia fostului antrenor născînd multe controverse la acea vreme. Chiar şi Mirel Rădoi, imediat după instalarea pe banca roş-albaştrilor, i-a avertizat pe fotbalişti că nu mai acceptă asemenea ieşiri.

Aseară, după o pauză în care nu a mai vorbit în media, Costel Gâlcă a comentat mai multe subiecte la Dolce, printre care şi celebrele grătare de la casa lui Reghe.

"Niciodată nu i-aş chema pe jucători la mine. Nu se face aşa ceva, niciodată nu i-aş chema nici măcar în săptămîna unui meci important, să nu zic cu doar o zi sau două înainte. Nu e normal", a explicat Gâlcă, punctînd diferenţa dintre el şi Reghecampf.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
simptomulzero
simptomulzero  •  30 Iunie 2015, 22:48

Reghe a avut de partea lui suporterii, Ghencea, liniste cat a fost Becali in inchisoare, experienta obtinuta cat a jucat in Germania, tupeu, o nevasta care avea nivelul de testosteron necesar meseriei de impresar (batuta in cap sau nu, face fata intr-un domeniu rezervat se.x.ului masculin) si o echipa intreaga de jucatori mult superiori Ligii I (chiar daca stau pe banca de rezerve in campionatele tari ale Europei, asta nu inseamna ca sunt praf, ci doar ca nu sunt buni la nivelul ala).....Galca a avut de partea lui multa rabdare, bun simt, cativa jucatori foarte buni si liniste in prima parte a campionatului ->dovada parcursul Stelei in Liga 1 pana cand a iesit Gigi din inchisoare si a dat vedetele echipei si a spulberat linistea, dar in Europa nu a reusit decat sa se faca de ras. Ambii antrenori au plusuri si minusuri (poate ca nici Galca n-ar face fata la arabi). Toata competitia asta puerila Galca vs. Reghe, adusa de media in prim-plan cu fiecare ocazie nu face decat sa dovedeasca niste caractere micute spre inexistente atat de partea jurnalistilor cat si a unora care isi fac mereu aparitia in rubrica de comentarii.

bebe21
bebe21  •  30 Iunie 2015, 20:28

si te oftici..????

fcslbz2003
fcslbz2003  •  30 Iunie 2015, 19:02

:))))))))))))))))))) inca o dovada ca fcsb este o echipa de carton, sustinuta de suporteri din acelasi material sau mai jos. pai ba ***, voi singuri *** *** jucatorii in articole despre calitatea jucatorilor din mamaLiga. Galca a activat si a rezistat in Spania, acolo unde IDOLUL vostru Raul Shaormescu este rezerva si imprumutat cam de cand l-a luat Sevilla :))))) Lipsa de educatie a jucatorilor duce la penibilitati de genul asta care apar in Gazeta Stelei Postdecembriste. In fotbalul de calitate, nu doar in Spania, ai nevoie de tarie, munca si EDUCATIE ca sa poti rezista presiunii de acolo... Galca a demonstrat ca jucator si mai mult ca sigur *** ilustra echipa ca si antrenor la primul duel direct. Aruncati cu noroi in performantele unui antrenor care prefera sa munceasca decat sa ii scoata la gratar. Cred echipei ii e dor de Prodanca mai degraba :))))) caracterul echipei este zeroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează