FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marea fraudă! Steaua plăteşte O AVERE pe 4 jucători care n-au strîns 20 de meciuri, în total, în ultimele două sezoane! :O

Mihai Costea
Mihai Costea

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 21:50

Costel Gâlcă beneficiază de cel mai bun lot din Liga 1, însă are cîţiva jucători de care nici fanii nu îşi mai amintesc prea multe lucruri, deşi fac parte, de mai bine de un sezon, din echipa Stelei. 

Steaua e lider în Liga 1, însă meritul nu îl au toţi jucătorii, pentru că în lotul roş-albaştrilor se află şi cîţiva fotbalişti care nu prea mai ştiu cum e să faci parte din lot, darămite din primul 11!

Unii dintre ei au trofee în palmares, deşi fanii roş-albaştrilor nu îşi mai aduc aminte cînd i-au văzut ultima oară în tricoul Stelei.

Printre aceştia se numără Florin Niţă (6 meciuri în ultimele două sezoane), Ionuţ Neagu (7 meciuri), Mihai Costea (1 meci) şi Gabi Matei (2 meciuri). În total, în două sezoane, aceştia au strîns 16 meciuri!

Problemele vin cînd ne uităm în bilanţul contabil. În total, Steaua cheltuie 330.000 de euro pentru a le achita salariile. Practic, dacă aceştia nu erau în lot în ultimele 18 luni, Steaua economisea mai bine de jumătate de milion de euro.

Culmea e că jucătorii enumeraţi au reuşit să cîştige unul sau chiar două titluri de campioni ai României, în condiţiile în care jucători care au contat enorm în istoria recentă a clubului, precum Bogdan Stancu, Ovidiu Petre, Pawel Golanski sau Pablo Brandan, nu s-au bucurat de o asemenea onoare!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 16:54

DINAMO ESTE PRIMA ECHIPA CAREIA I S-A DEMONSTRAT CU DOVEZI CA FACUT BLAT LA ACEL MECI CU CEAHLAUL!!!!!

andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 16:53

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!

andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 16:38

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează