FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marea problemă a lui Alibec a fost dezvăluită de un fost mare atacant al Stelei: "E cel mai mare handicap al lui"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 20:24

Gabi Balint știe de ce jocul lui Denis Alibec nu funcționează și îi dă câteva sfaturi atacantului de la FCSB, care la meciul cu CFR Cluj a dezamăgit din nou, așa cum a făcut-o în cam tot acest campionat. 

"Până acum Alibec a avut parte de încurajări şi de sprijin de la toţi. Şi Budescu a mai avut ieşiri, dar s-a adaptat. Plus că la Budi mai poţi să închizi ochii la cum joacă, e mereu decisiv.

Pe Alibec am văzut chiar la meciul cu CFR că îl sprijină banca, îl aplaudau toţi la o fază în care nu îi ieşise o pasă. Tu te superi pe antrenor şi pe toată lumea, că nu îţi iese jocul. Şi se invocă alibiul ăsta că îşi doreşte prea mult.

Cel mai mare handicap al lui e că nu scapă de nişte kilograme. Care se văd inclusiv de la televizor. Aici e vorba de voinţă. Nu poţi să dai randament 100% dacă nu îndeplineşti nişte condiţii", a spus Balint la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
adyy25
adyy25  •  21 Martie 2018, 10:20

Mai are o mare problema: nu loveste mingea cu capul. Iar ca atacant conteaza enorm. Pai de ce credeti ca nu sta in careu cand mingea se pregateste sa vina din centrare? Practic, 50% din ocazii le iroseste. Uitati-va la golurile si ocaziile avute de gnohere cu capul si veti intelege.

892366017496288
Mihai Dinu  •  21 Martie 2018, 08:50

Da, kilogramele in plus sunt un handicap, dar marea lui problema este ATITUDINEA si pentru asta are nevoie de o evaluare psihologică complexa, precum si de consiliere susținuta. Altfel se irosește inca un talent.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează