FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marea problemă a lui Dinamo! Motivul pentru care "câinii" se chinuie să prindă un loc de play-off

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 10:47

Deși se anunța ca o candidată la titlu, Dinamo are un sezon slab și se chinuie să prindă un loc de play-off, fiind pe locul 7 în prezent.

Una dintre explicațiile sezonului slab făcut de Dinamo ar putea fi lipsa de goluri a atacanților. În cele 21 de etape jucate până acum, apărătorii din lotul dinamovist au exact atâtea goluri câte au și atacanții din echipă!

Nemec și Rivaldinho au fiecare câte 3 reușite în Liga 1 și egalați ca eficacitate de Katsikas. Nedelcearu are 2 reușite, iar Filip are una.

Compartimentul ofensiv a livrat atâtea goluri cât căpitanul echipei, Paul Anton, golgeterul formației cu 6 reușite, el fiind mijlocaș defensiv. Paul are 4 goluri din penalty, doar Culio de la CFR Cluj fiind mai bun de la 11 metri cu 6 reușite din 6.

31 de goluri
are Dinamo în Liga 1, în 21 de meciuri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
demolarii
demolarii  •  13 Decembrie 2017, 16:06

Dacă ar fi explicat de ce e această situație, părerea lui, putea fi un articol interesant. Așa e doar băgare in seama..,

mosvasile
mosvasile  •  13 Decembrie 2017, 14:18

Ca sa citez o vedeta tv-unul Becali-nu poti sa dai goluri,daca mijlocasii nu stapanesc mijlocul terenului si nu aduc mingi "in fata"!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Decembrie 2017, 13:27
Postat de zecs93 pe 13 Decembrie 2017, 13:04

Nu fi asa sigur ca prinzi playofu, pana acum am jucat cu Juventusi Colentineni,Voluntariati si Plaiesi, programu in urmatoarele meciuri e unu al draqq de greu ( Timisoara,Craiova,FCSB si Astra), iar etapa urmatoare la Timisoara avem si infirmeria plina, deci tot mijlocu nostru va lipsi cu banateni, ala e meci de 1 solist, va spun de pe acum !!!

eu am pus cazul cel mai favorabil versus strategia cu tineri. eu cand il vad pe Bokila ala mi se taie cheful de fotbal si de Dinamo. l-am urmarit din peluza cu Voluntari, nici nu a atins mingea cat a fost in teren. Rivaldino a dat 2 bare, alte 3-4 ocazii mari si este cu 8 ani mai tanar. pe Bokila asta nici la el in Congo nu-l ia nimeni.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează