FOTBAL  »  Superliga  »  DEZBATERE

Marea "schismă" roș-albastră: FCSB = Steaua? 30 de foste glorii se contrează în Gazetă » Votează și tu în sondaj!

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2015 09:30

Întrebarea anului 2015: FCSB e sau nu Steaua? Gazeta dă răspunsul prin intermediul celor mai reprezentativi 30 de foști fotbaliști.

Toată această polemică, dacă FCSB e sau nu continuatoarea Stelei București, e practic controversa anului în fotbalul românesc.

Nici măcar în urma deciziei Înaltei Curţi de Casaţie și Justiţie nu s-a lămurit dacă FCSB e tot una cu Steaua București. CSA susţine că nu și își cere palmaresul de pînă în 1997. Gigi Becali susţine că da și continuă să-și pună Cupa Campionilor și Supercupa Europei pe
spatele autocarului echipei.

Tocmai de aceea, GSP încearcă azi un altfel de răspuns la această întrebare. Ziarul a cules nu mai puţin de 30 de păreri, de la 30 de foști fotbaliști importanţi pentru istoria Stelei. Pentru fiecare perioadă în parte. Din 1947 și pînă astăzi.

Concluzia? Întrebarea momentului divizează gloriile Stelei în două tabere. S-a împărțit și istoria! 

Cumpără ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau citește varianta digitală și află părerile celor mai importanți jucători ai Stelei despre situația actuală.  Vezi cine susține clubul condus de Becali și ce nume mari nu cred că actuala echipă este continuatoare Stelei. 

FCSB înseamnă Steaua?

DA
NU

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
fcsbinadn
fcsbinadn  •  05 Octombrie 2015, 23:47

in al doilea rand, nici mie nu mi place becali. nu l am suportat niciodata. dar sa sustii acum armata, o entitate care nu stie altceva decat sa capuseze si care nu face absolut NIMIC bun pentru echipa, mi se parte o dovada de lipsa de inteligenta, ca sa fiu elegant. uitati va ca au `recuperat` sigla de aproape un an. si ce au realizat? o tin la sertar si ne au dezbinat pe noi. daca ar fi sa fac comparatie, cred ca am mai mut dispret pt acest CSa decat pentru patron.

fcsbinadn
fcsbinadn  •  05 Octombrie 2015, 23:38

sondajul asta demonstreaza ca lumea nu mai e asa usor de intoxicat ca altadata. nimanui nu i place situatia in care am ajuns si nici discutiile din ultima vreme. dar sa vii acum, ca suporter al stelei, si ma refer aici la galerie, dupa ce ai ragusit pentru echipa asta la atatea meciuri in perioada 2000-2014 si sa spui `fcsb nu e steaua` ( in conditiile i n care a existat o continuitate la echipa, nu s-a desfiintat sau ceva) inseamna ori ca nu esti sanatos la cap ori esti rau intentionat. cel mult puteau sa te declari dezamagit de situatie nu sa te dezici de echipa pe care o sustii de peste 10 ani.

vlad57
vlad57  •  05 Octombrie 2015, 18:58

Nu stiu ce relevanta are un astfel de sondaj dar intrebarea este ciudata. Nu mai vorbesc de parerile marilor staruri. Nu prea inteleg eu cum Nu poate fi Steaua cand a jucat cu acest nume *** unui asa zis jurist sa dea in judecata clubul. Dar din 1990 pana in 2015 nu a fost Steaua? Atunci ce a fost? Echipa e echipa iar actionarii si proprietarii sunt alta problema. Utilizarea chichitelor juridice de niste asa-zisi juristi, manati de tot felul de interese ciudate, risca sa distruga un simbol si un brand al Romaniei. Ca ne place sau nu de Jiji si ce face el e una. Dar sa distrugi clubul cel mai titrat din fotbalul romanesc prostind si divizand lumea cu onanisme juridice este o dovada de impotenta intelectuala, de prostie crasa. Si din parte ofiterasilor care nu ar avea ce cauta in armata ROMANA, dar si din partea unor asa-zisi judecatori ajunsi la ICCJ cine stie cum. Legea se aplica dar, se si interpreteaza. Asta e menirea principala a unui judecator. De asta se cheama asa, sa judece! De aplicarea art. nu stiu care poate sa o faca si un elev de liceu. Ia legea, codurile, si aplica prevederile. Sa interpretezi legea in fondul ei e alta problema. MAi grea si care necesita creier functional. Cand nu mai functioneaza creierul ajungi in situatii ca asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează