FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÂINE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, LIVE-TEXT PE GSP.RO

Marea temere a dinamoviștilor înaintea derby-ului cu Steaua: "Sper să nu greșească"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2016 17:12

Fostul președinte al lui Dinamo a prefațat derby-ul de mâine seară cu Steaua. Constantin Anghelache a declarat că se teme de un arbitraj potrivnic din partea lui Ovidiu Hațegan și crede că partida e deschisă oricărui rezultat.  

"Sper ca arbitrul să fie imparțial și să nu greșească, e un arbitru cu experiență atât în România, cât și în Europa. Sper să fie o partidă onestă și arbitrii să conducă cu succes partida.

Gradul de concentrare al jucătorilor va decide meciul. Este un meci de 1X2, probabil va câștiga echipa care va valorifica mai bine șansele pe care și le creează.

Echipa este așezată, am ieșit din insolvență, suporterii se așteaptă să avem rezultate.  Până la urmă, e o partidă ca oricare alta, fie că jucăm cu Voluntari, fie cu Steaua, tot trei puncte sunt în joc", a declarat Constantin Anghelache la TV Dolce Sport. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
florar
florar  •  29 Noiembrie 2016, 23:07

Chiar și pentru un dinamovist care uita cum in tur De Amorim a fost călcat în careu si desigur că arbitrul a arbitrat bine...e prea mult să te plângi în avans...

bakunin
bakunin  •  29 Noiembrie 2016, 22:51
Postat de danut1971 pe 29 Noiembrie 2016, 22:08

stim cu totii ca hotogan e un fcsb-ist inrait

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  29 Noiembrie 2016, 22:08

stim cu totii ca hotogan e un fcsb-ist inrait

Vezi toate comentariile (30)
Comentează