FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marea transformare a Stelei » Schimbarea adusă de Costel Gâlcă faţă de era Reghecampf

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 septembrie 2014 15:16

Steaua a suferit o transformare incredibilă în ultima vreme, mai ales de cînd Costel Gâlcă a preluat frîiele roş-albaştrilor.

Conform statisticilor, formaţia din Ghencea pasează mai mult acum şi mai precis decît în sezonul trecut. Băieţii lui Gâlcă au izbutit o medie de 626 de pase pe meci, faţă de cele 596 de pase pe meci pe care le reuşeau steliştii cînd erau antrenaţi de Reghecampf.

Pe lîngă numărul uriaş de pase reuşite, Steaua are şi acurateţe în posesie. Roş-albaştrilor le-au ieşit 84,5 la sută din totalul de pase dintr-un meci, a lui Reghecampf bifa doar 82,6 la sută.

Topul celor mai buni pasatori de la Steaua:
Breeveld - 92,5%
Varela - 88,5%
Rîpă - 87,7%
Prepeliţă - 84,9%


Mai multe diferenţe între perioadele cînd Reghecampf antrena în Ghencea şi sezonul actual cînd Gâlcă este la conducerea echipei puteţi citi în Gazeta Digitală!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (56)
rozu
rozu  •  21 Septembrie 2014, 17:52
Postat de unico_biancorossi pe 21 Septembrie 2014, 09:32

iti spun eu care e singura diferenta ; l-au adus pe sanmartean, aflat in forma, pe ultima suta de metri a carierei lui. asta e tot. kostel e paralel, sanmartean face totul. el e cauza. plus forma lui keseru. atat, restul e din Silent of the Lambs !

corect, frate!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Septembrie 2014, 09:33
Postat de qpax pe 20 Septembrie 2014, 19:28

Diferenta este asta: Steaua lui Reghe si mentalitatea germono-inspirata pe care o0 aplica, chiar si cu ultra-pregatirea fizica a jucatorilor ... nu putea sa depaseasca un anumit nivel, impotriva unor echipe de un anumit nivel ... si greu puteau fi adisi noile achiztii la 'regimul nazist' de pregatire fizica ... Steaua lui Galca poate sa treca de acea limita, pentru ca intoroduce parametrii noi de joc ... pe faza ofensiva, ceea ce iti trebuie ca sa bati o echipa puternica, in specuial in cupele europene. Conditia este sa i se permita si lui Galca timpul care l-a avut Reghe, ca sa-si implementeze sistemul ... si cu siguranta sez viitor va face peste 3p in CLGS! Atat am avut de spus, fara troli

ca de obicei, scrii mult, prost, fara sens, si offtopic. succes, persevereaza.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Septembrie 2014, 09:32
Postat de rozu pe 20 Septembrie 2014, 20:11

cu tot respectul fata de fanii stelei si cu obiectivitate nepartizana, nu cred ca "antrenorul" galca a adus ceva bun in plus decat reghewin, dimpotriva, cred ca a renuntat prea usor la ce a fost bun. cat despre tactica de joc, nu ma las deloc inselat de aparente... vor veni meciuri in grupa asta care vor confirma, cu varf si indesat asta! din pacate...

iti spun eu care e singura diferenta ; l-au adus pe sanmartean, aflat in forma, pe ultima suta de metri a carierei lui. asta e tot. kostel e paralel, sanmartean face totul. el e cauza. plus forma lui keseru. atat, restul e din Silent of the Lambs !

Vezi toate comentariile (56)
Comentează