FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marele câștig al lui Dinamo după 0-0 cu Viitorul » Contra, încântat de un new-entry în echipă: "A arătat că poate fi titular"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 14:40

În meciul cu Viitorul, 0-0, Cosmin Contra a surprins pe toată lumea și l-a titularizat pe Mihai Popescu, înaintea lui Luca Ceccarelli.

Fundașul de 23 de ani a profitat de absențele lui Dielna și Marici și a avut o evoluție foarte bună. Popescu nu a gafat în defensivă, a câștigat multe dueluri și în minutul 90+2 a avut o ocazie mare de a marca.

Cosmin Contra l-a lăudat pe Popescu și a spus că se bucură pentru fundașul său.

"Popescu a jucat foarte bine. A arătat că se poate conta pe el și că poate fi titular. Nu a mai jucat de multă vreme. Mă bucur pentru el. A avut și ocazia aia de a marca.  O să mai contez pe el

Dielna și Marici sunt în continuare accidentați și nu știu când își vor reveni. Depinde cum le evoluează accidentările și cum rezistă la efort", a spus Contra pentru GSP.RO.

7
a fost nota primită de Popescu, cea mai mare a meciului Viitorul - Dinamo, la fel ca Nedelcearu, Nistor, Fl. Coman și Benzar

Popescu are 23 de ani și în ultimii ani a fost împrumutat la Dunărea Călărași și ACS Berceni. La începutul acestui sezon a fost adus în lotul primei echipe și a ajuns la 10 partide oficiale. Din 8 meciuri în Liga 1, în 6 a fost integralist, având prestații foarte bune.

Grație evoluției din meciul cu Viitorul, Popescu a arătat că poate fi o soluție pentru defensiva lui Dinamo și poate spera să joace și în meciul cu CSU Craiova, de duminica viitoare, profitând de accidentările din lot.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (16)
zecs93
zecs93  •  14 Martie 2017, 19:40

Nustiu de ce nu sa contat mai mult pe Popescu pentru ca pe el il stiam inca de la Dunarea Calarasi cand a fost cel mai bun om de acolo si unu din pionii principali ai ligii 2 ( in sezonu ala) !!! E peste Luka Marici !!!

vyyllyy
vyyllyy  •  14 Martie 2017, 16:26

Daca si cuvantul *** e considerat vulgar sau jignitor, bai fratilor pe ce lume traiti ?, pai daca el e un *** cu ce sunt eu de vina ?, cred ca nu intelegeti limba romana daca asociati cuvantul *** ca find vulgar .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vyyllyy
vyyllyy  •  14 Martie 2017, 16:15
Postat de bakunin pe 14 Martie 2017, 16:10

L-a accidentat mortal o pala de vant

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează