FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO 0-4

Marele plus remarcat de Bratu după ultima victorie + mesaj entuziasmant pentru fani: "Asta vreau să implementez la Dinamo"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 20 mai 2018 00:38

Dinamo s-a impus sâmbătă seara într-o manieră entuziasmantă în deplasarea de la Chiajna, 4-0. Florin Bratu, omul care a schimbat total fața "câinilor", a vorbit la conferința de presă de după meci despre aspectul care îl mulțumește cel mai mult în jocul echipei sale, dar și despre strategia pe care vrea să o implementeze din vară. 

"Mă bucur că ies la rampă jucători care erau într-o formă mai puțin bună, precum Palici, care de câteva săptămâni pare să-și revină și mă bucur pentru el. Ușor-ușor, sper ca prin aceste rezultate să creștem, pentru a pregăti cât mai bine sezonul viitor.

Mă bucură faptul că înscriem mult, că avem un apetit ofensiv ridicat și că jucătorii înțeleg ce vreau de la ei în aceste ultime etape. Îmi place că Dinamo are un apetit ofensiv, asta e filosofia mea. Ceea ce vedeți acum este ceea ce vreau să implementez la Dinamo și din sezonul viitor: o echipă pragmatică, agresivă, care ajunge des la finalizare. Mă bucur că jucătorii înțeleg aceste lucruri.

Am fost adus aici pentru a mă baza pe jucătorii care au contracte și pe jucătorii tineri. Îi cunosc bine pe cei tineri, 5-6 jucători au potențial și e normal să mă bazez pe ei. Cu tot respecul pentru Gabi Torje, e un jucător care a făcut treabă bună la Dinamo, dar își termină contracul și e normal să folosesc jucătorii care vor rămâne și din vară", a declarat Bratu. 

Antrenorul lui Dinamo crede că rezultatele excelente din play-out vor determina conducerea să-i acorde credit total în perioada de transferuri din vară.

"Când câștigi meciuri, când jocul funcționează, normal că toată lumea prinde încredere în tine și conducerea e de acord când vorbim despre transferuri și despre jucătorii pe care îi propun", a spus Florin Bratu, la conferința de presă de la finalul meciului cu Concordia. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
dvd1
dvd1  •  20 Mai 2018, 15:53

joaca niste desculti cu unii care sint schiopi si desculti pe deasupra. La anul cu descultii astia altceva decit retrogradare nu se poate intimpla

gigi.scula
gigi.scula  •  20 Mai 2018, 13:29

o sa faca ce au facut si cu Rednic in 2007, cu Andone in 2009(sper sa nu gresesc anii :) ) cand aveau 6 respectiv 7 victorii consecutive.. si la primul egal au zburat...

gtn5
gtn5  •  20 Mai 2018, 11:47

o sa aveti mai multe puncte decat campioana.faceti plangere la TAS ca ati fost nedreptatiti,voi sunteti campionii morali,muhahahahahahaha,ati jucat cu cei mai slabi si ati prins glas.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează