FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Marele regret al lui Ilie Balaci: "Voi pleca în străinătate să fac ce îmi place" » Critică şi transferurile lui CS U

Articol de GSP - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 13:37

Ilie Balaci a vorbit despre experienţa sa din ţările arabe, despre marele regret ca antrenor şi despre noua echipă a Craiovei.

Ilie Balaci este unul dintre antrenorii apreciaţi în ţările arabe datorită performanţelor pe care le-a avut. Cu toate acestea, Balaci se simte dezamăgit de faptul că nici o echipă din România nu îl ia în calcul ca posibil antrenor.

"Stau de foarte multe ori şi mă întreb de ce, din România, nu am avut niciodată vreo ofertă să antrenez. Nici măcar din Liga a III-a. Mă doare că nu am fost niciodată, în România, antrenor. Mulţi îmi zic «Nea Ilie se feresc de tine că eşti scump» Nu au de unde să ştie că sînt scump dacă nu au vorbit niciodată cu mine", a mărturisit Balaci într-un interviu acordat pentru ziarulring.ro.

Fostul jucător al Craiovei a declarat că vrea să revină pe banca unei echipe, cel mai probabil în străinătate: "Îmi lipseşte mirosul ierbii. Îmi caut un impresar şi voi pleca în străinătate să fac ce îmi place: meseria de antrenor".

Ilie Balaci a vorbit şi despre noua echipă a Craiovei şi a criticat transferurile făcute. "A fost o surpriză că a acceptat Cârţu să fie antrenor. Eu nu m-aş fi dus fiindcă sînt nemulţumit de lot. Cică s-ar fi cheltuit în jur de şase milioane de euro. Dacă aveam şase milioane, cumpăram şase Chipciu şi patru Varela şi cîştigam campionatul".

Balaci a declarat că este mîndru de urmaşii săi din tările arabe. „Olăroiu a cîştigat trei campionate acolo. Reghe e aproape calificat în finala Ligii Campionilor Asiei. Românii mei au făcut şi fac rezultate peste tot. Sînt mîndru de asta".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Septembrie 2014, 13:09

...fotbalul arab este cel mai slab din lume ...si Punct...

ion.ionescu
ion.ionescu  •  23 Septembrie 2014, 04:44

Îl ştiu pe Ilie din 1970, de când aveam acelaşi antrenor, pe Ion Gârleşteanu (căruia îi datorează enorm). Eu am renunţat datorită părinţilor, vroiau carte, nu fotbal...L-am văzut apoi pe teren încă de la debut. N-am fost prieteni dar suntem în relaţii bune. Cei care îl acuză trebuie să reţină că Ilie vorbeşte mai molcom de fel, e oltean de la Dunăre, de la Bistreţ, îl acuzaţi degeaba de alcoolism...Bea în limite normale, acuzaţia e gratuită, ca şi în cazul lui N. Văcăroiu (după ce a refuzat să-i dea apartament unuia de la Caţavencu). Deranjează că spune ce gândeşte...A fost antrenor la UCva pe timpul lui Neţoiu, care l-a sabotat. La arabi are 21 de trofee, inclusiv zonale.

danyla
danyla  •  22 Septembrie 2014, 19:53

Pai Nea Iliuta daca tacea din gura si nu se apuca sa injure dupa paharele oferite de Fanatik, poate azi era chiar presedinte la Craiova !!! ... Dar de !!! ... Asta e !!! ... In legatura cu tampeniile care le spune ... ce sa mai comentam ?!?! ... I-auzi !!! ... 6 mil. de euro !!! ... Pai, bre Nea Ilie toata lumea stie ca la Craiova au venit pe bani doar Mateiu - 500 000 de euro, Baluta - 200 000 euro, Avramia si Herghelegiu cate 100 000 euro, Bancu 50 000 sau 100 000, ................ !!!! ............. In rest toti au venit liberi de contract !!! ... Cine stie !!! ... POate or fi luat la semnatura !!! ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close