FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Mari probleme înaintea debutului în Liga 1! Nu și-a putut înregistra jucătorii și va evolua cu juniorii în primul meci din noul campionat

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2016 12:22

ASA Târgu Mureș are mari probleme de lot înaintea partidei din prima etapă de pe terenul lui Gaz Metan. Partida va începe la ora 18:30 și va fi în direct la Digi, Dolce, Look. 

Mureșenii au mari probleme de lot. În absența lui Mureșan, dar și a străinilor, care n-au fost legitimați, Dario Bonetti va merge la Mediaș cu un lot format în mare parte din juniori. 

"Avem o problemă pentru jocul de la Mediaș, decizia finală în ceea ce privește lotul fiind luată doar miercuri, mai sunt jucători de legitimat, în special străini, aceștia nefăcând parte din lotul pentru prima etapă.

Eu cred că în perioada următoare lucrurile se vor așeza, până în etapa a IV-a, a V-a ne vom stabiliza. Dar este greu pentru că plecăm cu -6 puncte", a zis Daniel Stanciu conform site-ului oficial al clubului. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
para.para
para.para  •  23 Iulie 2016, 18:36
Postat de catalynn pe 23 Iulie 2016, 13:53

Ce draq campionat e asta?! Dupa ce ca sunt doar 14 echipe 3 pleacă cu 6 puncte in minus (sau 14 in caz ca va fi ACS). Afara cu Burleanu si Iorgulescu!

Cele 3 care pleaca din start cu -6 sunt de fapt ASA si CFR, pentru ca Rapid pleaca cu -3 in caz ca e lasata in liga 1.

para.para
para.para  •  23 Iulie 2016, 18:34
Postat de sooos1ck pe 23 Iulie 2016, 14:29

Nu e vina lor, e vina sistemului, trebuie schimbate legile, toate echipele aflate in faliment, insolventa etc retrogradate in liga a 3 -a ...unde costurile sunt foarte mici si se pot repune pe picioare mai rapid..dar cine sa schimbe regulile, asta e intrebarea principala!

Si cine vrei sa joace in locul lor in liga 1? Bacau, Tarlungeni, Pojorata? Pai astea si altele ca ele n-au bani nici macar sa faca deplasarile cu rata. Mai e o solutie cu Berceni, Juventus, Axintele, macar astea pot sa vina si pe jos pana la Bucuresti ca sa joace cu fcsb.

bulldenej
bulldenej  •  23 Iulie 2016, 15:39
Postat de timm pe 23 Iulie 2016, 15:28

Hopa in poza e FCSB. Au probleme? GSP stie ceva.

poi altfel nu se uita nici dreaq pe stirea asta de doi bani !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close