FOTBAL  »  Superliga  »  DEPUNCTARE

Mari probleme pentru Astra înaintea începerii noului sezon! Ar putea fi depunctată

Articol de - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 15:52

Comisia de Disciplină a FRF a amendat-o pe Astra Giurgiu cu 6000 de lei și i-a mai dat încă 5 zile pentru a achita datoriile către Ninos Gouriye și Filipe Teixeira.

Cei doi au depus memorii pentru a-și lua restanțele financiare, iar Comisia de Disciplină le-a dat dreptate. Astra e nevoită acum să plătească o amendă și să le dea și banii jucătorilor.

Gouriye a jucat la Astra doar 7 meciuri și a înscris o dată. Clubul a decis să-i rezilieze înțelegerea. Filipe Teixeira încă mai joacă la Giurgiu, însă a decis să continue doar dacă își ia banii.

În cazul în care Astra nu va achita datoriile către cei doi fotbaliști, echipa ar putea fi depunctată.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  06 Iulie 2016, 21:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bratia2003
bratia2003  •  06 Iulie 2016, 18:40

Ce va mai bucurati voi GSP-istii. Poate asa va lua campionatul si echipa "voastra" fcsb. Nu va este rusine? Voi trebuie sa fiti echidistanti.

blatistu49
blatistu49  •  06 Iulie 2016, 17:42

bineca NEIGOITZA nue depunctat cu datorii mari deocamdate puse sub sertare si datoriile FCSB ului palmuite rusine baaaa g >>L>>>a >>ni>>.lo>>r e mizerie totala

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează