FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTĂRI

Mari probleme pentru Reghecampf după meciul cu Dinamo! 3 accidentări importante: "Doi dintre ei vor lipsi o perioadă mai lungă" » Unul ar putea să nu mai joace niciodată la Steaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2016 14:57

Steaua are din nou probleme din cauza accidentărilor. Roș-albaștrii nu se vor baza pe 3 fotbaliști importanți la meciul cu Pandurii. 

"Avem 3 jucători accidentaţi la meciul cu Dinamo, doi mai grav. Sper ca pe Popa să-l avem joi. Sulley şi Golubovici probabil vor lipsi o perioadă mai lungă, Popa probabil nu va face parte din lot cu Pandurii. Golubovici, probabil se va opera din nou la faţă, aici e vorba şi de ghinion.

Trebuie să improvizăm, să schimbăm de la etapă la etapă şi asta se vede. Nu voi menaja niciun om, nu am făcut-o niciodată. Am încercat să introduc jucătorii cei mai in formă la acel moment, toţi jucătorii vor să termine anul cu bine şi să avem cât mai multe victorii.

Am avut o posesie bună, am avut multe momente bune, trebuia să primim şi un penalty. Au fost 10 minute în care nu ne explicam ce s-a întâmplat, când am luat două goluri din faze fixe. Aici trebuie să analizăm ce e de făcut. Cred că doar câteva partide nu am fost la un nivel foarte bun.

Dar în rest am fost echipa care a jucat de la început până la sfârşit, dar nu am profitat de ocazii şi nu am obţinut rezultatele dorite. Sunt foarte multe probleme de lot, accidentări stupide", a declarat Reghecamp la conferința de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  05 Decembrie 2016, 08:04
Postat de balauru48 pe 03 Decembrie 2016, 19:25

reghea asta crede ca antreneaza pe Barcelona, nu pe fcsb. vede numai momente bune, penalty-uri si joc extraordinar al echipei sale fc mogosoaia city

Nu antreneaza pe Barcelona, dar este pe primul loc in Liga 1 si joaca in Europa Lique, voi pe ce loc sunteti si unde jucati in Europa ?????????????

gerulozaurus
gerulozaurus  •  03 Decembrie 2016, 21:34
Postat de balauru48 pe 03 Decembrie 2016, 19:25

reghea asta crede ca antreneaza pe Barcelona, nu pe fcsb. vede numai momente bune, penalty-uri si joc extraordinar al echipei sale fc mogosoaia city

lasa ca antreneaza nea Ando pe FCD1948 echipa ce disputa meciurile de pe teren propriu in negru

hector13
hector13  •  03 Decembrie 2016, 20:40

Prostul de Reghe.....El inca mai crede ca echipa lui joaca fotbal:((( si ca el are habar cum se pregateste un meci...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează