FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu: "Nu pot să cred că sînt arbitrat de Tudor! Sper să nu-i joace feste subconştientul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2010 00:00

Marian Iancu, preşedintele formaţiei Poli Timişoara, a vorbit despre situaţia de la club şi despre următorul meci din Liga 1.

"Ce aş putea să-mi doresc după meciul cu Sibiu? Nu am nici o preferinţă, important este de ziua pe care o vom prinde", a spus Marian Iancu

"Proiectul Galaţi este un fotbal mercantil în care se investeşte puţin şi se cîştigă mult. Au jucători tineri, de perspectivă, cresc fotbalişti buni pe care îi vînd. La Galaţi, proiectul este pe termen lung, este condus de un preşedinte deştept", a adăugat Iancu.

"Urmează meciul cu Braşov, unde sînt arbitrat de Alexandru Tudor. Nu pot să cred că am parte din nou de acest aşa-zis arbitru-fenomen. La meciul cu Astra nu a luat nici măcar o decizie favorabilă pentru noi, mai ales că am avut două penalty-uri clare. Mi-e frică de subconştientul său care are probleme grave, mereu îi joacă feste. Sper să nu se gîndească să îşi plătească poliţe pe care le-a avut în trecut. Vreau să fie Tudor şi atît, un arbitru care îşi vede de treaba lui", a spus Iancu, la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
bgheorgheos
bgheorgheos  •  01 Noiembrie 2010, 17:06

Eu sint aradean UTIST pina in maduva oaselor,nu pot fi suspectat de a tine cu Poli.Nu-l sufar pe Iancu,dar ARE DREPTATE.Tudor este un nesimtit,si-a pierdut orice credibilitate (chiar si afara),iar campionatul e dominat de influenta lui Dinamo (Borcea@Lupescu),cu nenumarate hotii.Ceea ce e insuportabil,e ca Borcea apare apoi la toate TV-urile,si ne mai face si prosti.Poli Timisoara e victima preferata a arbitrilor ,vezi Cupa,vezi ca nu a primit NICI UN 11M,doar un rauvoitor nu recunoaste asta

cfr_atlanta
cfr_atlanta  •  29 Octombrie 2010, 16:33

Jabba nu se dezminte. Pe el il fura toata lumea. De la Tudor sau Balaj la Rapid sau CFR. Imi pare rau ca timisorenii au ajuns sa fie reprezentati de un rrom de Giulesti.

alpin
alpin  •  29 Octombrie 2010, 14:38

Da' ce-ai crezut, Iancule?! Ca te vor lasa sa te distantezi de hotii de la Steaua?!? Stai sa vezi ce va pati Otelul Galati pentru obraznicia lor!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează