FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BRAŞOV 0-1

Marian Rada îl atacă pe Cristi Balaj după meci: "Am văzut reluările! Mera a fost eliminat uşor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 23:22

Antrenorul Rapidului, Marian Rada, e nemulţumit de felul în care Cristi Balaj a condus partida din această seară, pierdută de echipa sa pe teren propriu cu FC Braşov, scor 0-1. 

"Nici egalul nu era bun pentru noi. Trebuia să cîştigăm sub orice formă. Eu le-am spus şi la pauză, voiam să cîştigăm şi în 10 oameni. E îngrijorător că nu reuşim să dăm gol.

N-a fost fault la Mera, mă refer la al doilea cartonaş. L-a primit foarte uşor. Am văzut reluările. Eliminarea asta ne-a dat peste cap tot sistemul. Pentru noi toate echipele sînt periculoase, inclusiv FC Botoşani.

Ne-au lipsit Pancu şi Dică, doi jucători experimentaţi. Au început pregătirile, sper ca la Botoşani să îi am", a spus Marian Rada la LookTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
realrapid
realrapid  •  20 Octombrie 2014, 17:18

Da de acord jigodia de balaj nu stiu de ce mai vine sa arbitreze in giulesti,dar Rada si tu esti vinovat pentru schimbarea proasta Tanc cu Balint,exact pe partea dreapta de unde s-a centrat nestingherit si s-a marcat.

bazileon
bazileon  •  18 Octombrie 2014, 08:28

Da' mai du-te, Rado! Dinamo a avut om eliminat dintr-un inceput si ati pierdut (la scor!). cauta alte argumente. ca Mera, ca Pera, ca Balaj...aiurea! Nici lot, nici antrenor, nici ethos rapidist

omanbiik
omanbiik  •  18 Octombrie 2014, 08:23

Rada,antrenor de geniu si analist pe masura,oricum iarasi il dau afara iarasi o sa revina cred ca el va inventa perpetum mobile

Vezi toate comentariile (18)
Comentează