FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 0-0

Marian Rada: "Ne-a costat mai mult cantonamentul la Poiana Braşov decît unul în străinătate" :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2009 00:00

Tehnicianul Rapidului, Marian Rada, a vorbit despre remiza obţinută de echipa sa la Cluj şi a explicat motivele pentru care giuleştenii au făcut primul cantonament din iarnă la Poiana Braşov.

"Erau condiţii grele de joc pentru ambele echipe, regulamentul prevedea ca partida să se întrerupă o oră şi apoi să se reia dacă vremea se îmbunătăţeşte. Ne-am dorit foarte mult ca jocul să se încheie în acea seară pentru că nu avea rost să se dispute finalul a doua zi.

Am avut multe ocazii, am jucat bine şi am încercat să dăm randamentul cel mai bun în condiţiile dificile de care am beneficiat. Am tot fost întrebat de ce am făcut primul cantonament la Poiana Braşov, dar cred că a costat mai mult decît unul pe care l-am fi făcut în străinătate :)" a spus Rada la sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  15 Martie 2009, 18:24

rada-creier-de-molusca stie ca la poiana costa mai mult decat in strainatate, dar nu poate sa inteleaga ca in poiana rapid plateste, iar copos incaseaza.

 •  15 Martie 2009, 16:44

Domnule Rada ati adus din nou spiritul Rapidului,jucatorii va asculta,se vede pe teren,rautatea si dorinta lor pt a castiga fiecare partida..Oare Copos ar dorii sa ramaneti si in anii viitor ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează