FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marica, atac direct la adresa conducerii lui Dinamo » Dezvăluiri în premieră: condițiile despărțirii

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 20:31

Ciprian Marica se ia și el de șefii lui Dinamo după ce aceștia au renunțat la serviciile lui Ioan Andone. Mai mult, acesta dă detalii și despre condițiile în care s-au despărțit cele două părți. 

"Nu sunt ambasadorul și nici avocatul lui Ioan Andone, dar la Dinamo au fost aduși jucători foarte târziu. În plus, s-au despărțit extrem de ușor de cel mai bun fotbalist al lor din prima parte a sezonului, Vali Lazăr.

Fotbalist care a fost la Dinamo și pe vremea lui Mircea Rednic, dar nu prindea echipa și pe care Andone l-a adus la un nivel superior.

Ăsta este meritul lui! A crescut jucători, a promovat tineri... Eu, personal, dacă eram la Dinamo, nu l-aș fi dat niciodată pe Lazăr pe 200.000 de euro împrumut în Qatar.

Eu nu mai înțeleg nimic. Au renunțat la mulți jucători, dar tot spun că vor performanță. Se vrea preformanță la Dinamo sau vor să facă bani?”, a zis Marica la TV Digi Sport.

...despre discuția pe care a avut-o cu Andone: "Am avut o discuție azi cu Ioan Andone, așa că pot să vă spun ceva. Andone nu a cerut nu știu ce sume, clauze sau altceva, cum s-a insinuat. El a vrut să ia doar ce i se cuvine până în momentul de față. În rest, despărțirea a fost amiabilă.

Plus că, la cum îl cunosc eu, nea Ando nu stătea în banii ăstia. Era o chestiune de demintate și de onoare la mijloc iar cei care-l cunosc știu că nu aveau cum să-l schimbe niște bani”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
gherghisanu1942
gherghisanu1942  •  16 Februarie 2017, 14:53

Sunt DINAMOVIST decand ma stiu. Iubesv axeasta echipa, am citit fel de fel de comentarii la adresa clubuluio DINAMO, cu unele am fost de acord cu altele nu. Astazi am ramas uimit cum un asa zis fotbalist care se spune ca a jucat la DINAMO, critica dur conducerea acestei echipe. Domnule m a r i c a , te rog lasa pe altii care au facut din fotbal o poveste sa discute despre ce tu nu ai stiut niciodata, adica de FOTBAL. Tu la DINAMO ai fost o mica movilita de pamant care nu a observat-o nimeni. Sa fii sanatos . sa te bucurii de banii pe care nu iai castigat pe cinstite, dar lasa pe altii sa vorbeasca de DINAMO.

138672209828437
Gelu Oanca  •  16 Februarie 2017, 11:36

Daca vorbea un fost jucator de valoare nu Marica, el saracul avea 10-15 ocazii de gol si daca nimerea o data poarta el sa vorbeasca de fcsb ca de un an a devenit *** becaliota , sai fie rusine cand deschide gura sa vorbeasca de Dinamo, un nenorocit becaliot.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1583968508554190
Marian Rotaru  •  16 Februarie 2017, 09:27

Bai Marica, din cate au citit si am vazut si pe la TV chiar nu te-a intrebat nimeni nimic. Tu in ce calitate iti dai cu parerea!? De ce nu ai investit tu la Dinamo daca este asa grozav!?!?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează