FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marica e gata de joc, dar Becali se opune: "Avem cu cine juca"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 11:51

Vârful Ciprian Marica s-a accidentat în meciul cu Dinamo din prima etapă a play-off-ului (1-1) și a apelat la un tratament special făcut de Marijana Kovacevic, în Emirate, pentru a reveni cât mai curând.

La întoarcere, Marica a declarat că e apt de joc. Chiar și așa, patronul echipei, Gigi Becali, nu vrea să forțeze o revenire a atacantului, pentru a nu risca o recidivă.

"Am vorbit cu Mihai (n.r. Mihai Stoica) în seara asta, era Marica lângă el acolo. Mi-a spus că el poate juca constant, eu i-am spus că nu vreau să-l forțăm pe Marica. Avem cu cine juca, vreau să-l avem mai încolo, ca să fim siguri", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Atacantul venit în această iarnă la Steaua a asistat din tribune a victoria ros-albaștrilor în fața Astrei, scor 2-0.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
icstream
icstream  •  14 Martie 2016, 23:44

bai rasistilor, lasati-l si pe Marikonektor sa joace...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Martie 2016, 21:05

usor usor,se reface cuplul de mijlocasi defensivi buni de nationala,din primu mandat al lu reghe,si steaua se aproprie de acel joc consistent,in timp ce fcdbistii sunt morti ,vai de ei ,in declic total,cu toata galeria lor!daca aveam si galeriile anu asta,umileam totul !!!!!!!!!

444001919101397
Florean Andrei  •  14 Martie 2016, 15:22

Întradevăr, dacă Marica mergea le Dinamo avea postul de titular aigurat. La Steaua e altă mâncare de peşte !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează