FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo! Ce probleme sunt în lotul lui Contra: „Nu e liniște! Așa se întâmplă când iei mulți jucători dintr-o țară”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 14:05 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 14:36

Ciprian Marica, fost atacant la Dinamo, a analizat situația de la clubul alb-roșu și crede că în vestiar sunt anumite probleme între români și străini. 

Fostul internațional a vorbit și despre investitorii spanioli care au preluat clubul de la Ionuț Negoiță.

E clar că nu și-au făcut temele atunci când au preluat un club ca Dinamo. Ceva nu a mers conform planului lor și au apărut complicații. Le-am acordat circumstanțe atenuante, pentru că nu poți face tot peste noapte, dar au trecut deja mai multe nopți. Cred că suporterii sunt îngrijorați, la fel ca mine. 

Cred că la Dinamo nu e liniște, jucătorii nu sunt liniștiți. S-a creat și o bisericuță acolo. Așa se întâmplă când iei mulți jucători dintr-o țară. Știu de pe vremea când eram la Șahtior și erau 5-6 brazilieni în echipă. Era foarte dificil, dar nea Mircea Lucescu știa să-i țină în frâu. Dar e dificil de ținut vestiarul la Dinamo acum”, a declarat Marica la emisiunea „Liga Digi Sport”.

VIDEO Ciprian Marica: „Contra, prin felul său de a fi, pune o presiune foarte mare pe jucătorii lui Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Șefii lui Dinamo, întâlnire de ultimă oră! Conducerea îl vrea înapoi pe omul care adus 9 trofee

Probleme la Dinamo! Nicolae Badea a cerut la LPF schimbarea numelui: „Se face confuzie între cele două entități fotbalistice”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
creeperno
creeperno  •  30 Octombrie 2020, 22:47

Lasa ca ai construit tu o bisericuta mai mare in Cluj

michidog
michidog  •  30 Octombrie 2020, 19:14

Cipriene, tradatorule, nu-ti mai da tu cu parerea de ce se intampla la Dinamo. Cand te-ai intors in tara te-ai dus sa joci la *** gratis (tu ai spus-o). Nu gaseai in toata lumea asta o alta echipa la care sa joci fara bani? De la Dinamo ai spus ca asteptai o oferta. Minti !!! Ca sa joci gratis te lua Negoita instant. Lasa-ne pe noi, du-te la toate meciurile *** cu paunescu si cu gigi in continuare. Cand te vad cu ei in tribuna imi vine sa sparg televizorul !! Ai crescut in curtea noastra si ai tradat *** pentru un pumn de arginti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10203358445722434
Laurentiu Ion  •  30 Octombrie 2020, 17:49

Cica "articol de gsp". Nici n-a avut tupeul sa se semneze la ce titlu a pus. Bai gsp, explica-mi si mie, cum poate fi catalogata ca dezvaluire din vestiarul lui Dinamo o simpla parere a lui Marica?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează