FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marica, out din echipa Stelei? » Ordinul drastic al lui Becali: va fi Reghe de acord?

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 13:19

După două meciuri în care Ciprian Marica a dezamăgit, nereușind să marcheze, conducerea Stelei este nemulțumită de randamentul atacantului.

Gigi Becali s-a răzgândit după 1-3 cu FC Voluntari și a decis ca Gregory Tade să revină la prima echipă a Stelei, deși în iarnă anunța că jucătorul nu va mai evolua la formația roș-albastră.

"Am dat ordin ca Tade să fie readus la prima echipă. Înfrângerea de aseară este ori un accident, ori lipsă de valoare. Dar nu cred că e lipsă de valoare, aşa că echipa va recupera repede ce s-a pierdut", a spus Becali la DigiSport.

Toată iarnă jucătorul s-a pregătit de unul singur, iar astăzi antrenorul Stelei a decis să îl cheme la antrenamente, pentru a se pregăti alături de restul echipei, anunță DigiSport.

Tade, 29 de ani, a venit în vară de la CFR Cluj, pentru 500.000 de euro, dar nu a avut evoluții pe măsura așteptărilor. Venit din postura de golgheter al campionatului, francezul a marcat de cinci ori în 28 de meciuri jucate pentru formația roș-albastră.

Marica, 30 de ani, a venit în această iarnă la Steaua, și în meciurile cu Chiajna și FC Voluntari nu a contat pe faza ofensivă și a ratat câte o ocazie foarte mare în fiecare partidă.

Cel mai probabil scenariu al revenirii lui Tade e că Reghecampf intenționează să joace cu Marica și Bawab titulari cu CSMS Iași și are nevoie să fie acoperit pe bancă de o soluție în atac. 

3
este nota pe care Marica a primit-o după meciul cu FC Voluntari, din partea Gazetei Sporturilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (70)
mountytoma
mountytoma  •  25 Februarie 2016, 14:30

Marica a jucat slab? nu e de mirare ca prostii care se ocupa de Steaua nu au vazut ca dobitocii de chipciu, stanciu, hamroun si chiar adi popa NU il joaca in mod vadit intentionat pe Marica, decat cu mingi inutilizabile. la fel au facut sabotorii si cu Tade! sa ii treaca mai bine pe banca de rezerve pe chipciu, stanciu, popa si hamroun si atunci sa vezi cum joaca si Marica, si Gebhart, si Tade!

sexilian
sexilian  •  24 Februarie 2016, 15:58

rasurile intre ele,*** si-au tras terenul pe ochi,cat mai multe deastea spre satisfactia noastra

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  24 Februarie 2016, 13:02

Si mai cine dintre persoanele angrenate in conducerea fotbalului romanesc joaca la pariuri sportive?

Vezi toate comentariile (70)
Comentează