FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marica se declară dinamovist, deși a jucat și la marea rivală: "A fost primul meu tricou și prima mea dragoste"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 septembrie 2017 19:54

Ciprian Marica (31 de ani) a renunțat anul acesta la cariera de fotbalist, însă, înainte de a se retrage, fostul atacant a revenit în țară și a ales să joace pentru FCSB, marea rivală a clubului care l-a format, Dinamo.

Acest lucru n-a fost pe placul suporterilor dinamoviști, care l-au criticat de fiecare dată. Cu toate acestea, Marica, prezent ieri la zilele orașului Târgoviște, le-a făcut o declarație emoționantă dinamoviștilor.

"Am fost mândru că am avut ocazia să îmbrac din nou tricoul lui Dinamo, un tricou care mi-a marcat cariera. A fost primul meu tricou și prima mea dragoste.

Sunt mândru de ceea ce am realizat, îi datorez foarte multe acestui club și le mulțumesc băieților că m-au invitat la zilele orașului Târgoviște", a declarat Ciprian Marica pentru TV Digi Sport.

23 de meciuri și 4 goluri are Marica în tricoul celor de la Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Septembrie 2017, 19:43

Marica..un etern mercenar. sa mearga sa stea la stanga lui Gigi unde ii e locul. Daca era dinamovist pentru 6 luni venea sa joace si gratis la Dinamo in ultimul an al carierei...dar a preferat sa se manjeasca *** pentru niste banuti in plus. Daca nu era Dinamo, Marica ar fi fost in cel mai bun caz o rezerva de lux prin capionatul Turciei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1233538456676517
Catalin Daniel  •  09 Septembrie 2017, 10:16

Pentru palmaresul lui ar trebui sa adauge la cele 23 și meciul de la Târgoviște. Pentru Dinamo a fost doar un fotbalist mediocru care la 30 de ani trebuia să fie om de baza la o echipa puternica dar el s-a bucurat la un ultim contract oferit de fcsb, pentru care a înscris doar din penalty. "Un mucos care câștigă un milion de euro"- Mircea Lucescu antrenor Șahtior pe vremea aceea.

catalynn
catalynn  •  09 Septembrie 2017, 06:36
Postat de steaua1986forever pe 08 Septembrie 2017, 21:23

catalyne, vezi tu, clubul tau, adica DINAMO BUCURESTI, este si el in liga a IV-a. Sigur, clona fcdb 1948 sa este in liga 1 ca si cealalta echipa. Nu te mai preface 'stelist', deja e penibil...

Ma prefac stelist?! Whatever! Insa tu esti becalist mai rau decat Yousuf, Palnie si Bakunin impreuna, doar ca o dai dupa cires cum zice Ionitoaia ... Fii naibii barbat, mai ales ca ai o varsta, scoate stema aia pierdută de jjjijji in Instanța si pune-o p'aia desenata de nen-tu Mache!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează