FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marica vorbește din nou despre Dinamo » De ce nu s-a făcut transferul: "Rednic nu m-a vrut? Asta ar trebui să elucideze puțin cazul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2016 09:35

În această iarnă, Marica a fost subiectul unui duel între Steaua și Dinamo, ambele echipe dorind să îl transfere pe atacantul de 30 de ani.

Marica a ales să joace la Steaua, spunând că nu s-a simțit dorit la Dinamo. Acum, atacantul a vorbit din nou despre clubul din Ștefan cel Mare și despre motivul pentru care nu a ajuns să joace din nou pentru formația alb-roșie.

"După ce am semnat cu Steaua am fost făcut trădător zile întregi. Acum Rednic spune că nu m-a vrut? Asta ar trebui să elucideze puțin cazul. Adevărul este unde la mijloc și vreau ca lumea să înțeleagă asta.

Este o poveste veche și nu vreau să intru în detalii. Încerc să nu dau vina pe cei de la Dinamo și de aceea vreau să spun că e și vina mea", a declarat Marica la DigiSport.

"Nici măcar nu pot să fiu supărat pe un asemenea gest sau am o declarație. Cred că poate fi ormal ca un jucător tânăr, precum Marc, să greșească și de aceea nu sunt supărat" Ciprian Marica

4 meciuri
a jucat Marica la Steaua și nu a marcat niciun gol

Mesajul lui Marica după ce a semnat cu Steaua:

"Am decis să merg la o echipa cu care să fac pregătirea completă de iarnă şi să fiu aproape de privirile staff-ului tehnic al naţionalei. Şi, cel mai important, să fiu dorit de toată lumea de la acea echipă. Am ales România pentru România!

S-a tot vorbit de intersul mai multor cluburi din țară pentru mine. În tot acest timp, singurii care nu m-au căutat au fost cei de la Dinamo. Nu mă ascund, vă spun sincer, chiar m-a deranjat asta, fiindcă mulți, foarte mulți fani mi-au scris aici, iar Dinamo a fost și va rămîne o parte importantă a vieții mele, copilăria și adolescența. Am tras concluzia că poate au deranjat opiniile mele în anumite momente, poate chiar există o politică fermă la club, o altă viziune, poate oamenii de acolo doresc altceva”, a scris Ciprian Marica pe Facebook, pe 14 ianuarie.

"Nu ştiu ce aşteptări avea domnul Marica, din moment ce a fost contactat şi invitat la discuţii de către directorul sportiv Ionel Dănciulescu şi de către antrenorul Mircea Rednic. Oferta clubului Dinamo era una extrem de serioasă şi avea girul meu" Ionuț Negoiță, 15 ianuarie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
thereem
thereem  •  14 Martie 2016, 08:39

"După ce am semnat cu Steaua am fost făcut trădător zile întregi. Acum Rednic spune că nu m-a vrut? Asta ar trebui să elucideze puțin cazul. Adevărul este unde la mijloc și vreau ca lumea să înțeleagă asta." Deci mariconul este pe jumatate tradator,iar pe cealalta jumatate (netradatoare) nu a vrut-o rednic. Ok. :) Acum am inteles.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Martie 2016, 19:15

Ce rost mai are acum ? Oricum bine ca nu a venit , nu avea loc in primul 11 !

gabineg
gabineg  •  12 Martie 2016, 15:55

Acest subiect reprezinta o ciorba reincalzita in weekend, atunci cand mai toata lumea mananca hrana proaspata.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează