FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mario Felgueiras pleacă de la CFR Cluj! Portarul discută acum ultimele detalii ale contractului cu viitoarea echipă

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 21:22

Mario Felgueiras a fost în mai multe rînduri dorit de Steaua, iar în această iarnă era foarte probabil ca acest transfer să se realizeze. 

Stiridesport.ro anunţă că portarul de 28 de ani va pleca începînd de luni la Konyaspor, echipă la care va fi coleg cu Gabriel Torje şi Ciprian Marica.

În acest moment portarul se află în Turcia pentru a pune la punct ultimele detalii ale contractului său.

Konyaspor va anunţa oficial transferul săptămîna viitoare, după ce Mario va efectua vizita medicală. Felgueiras nu s-a mai prezentat la reunirea echipei după ce a depus memoriu pentru a deveni liber de contract.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
gesepistii
gesepistii  •  01 Februarie 2015, 00:33
Postat de qwerty007 pe 01 Februarie 2015, 00:29

O sa curga multa apa pe Somes pana o sa mai aiba CFR asa portar !!

Cine are in martie restante salariale la jucatori nu primeste licenta. La anul jucati in B. Mafia basista-pedelista doar a folost clubul ca sa spele banii. Trofeele au fost ciordite. Cat a fost mafia basista la putere a fost bine, acum va prabusiti odata cu mizeria lor politica. Soarta Urziceniului o sa aveti, la cosul de gunoi al istorie.

qwerty007
qwerty007  •  01 Februarie 2015, 00:29

O sa curga multa apa pe Somes pana o sa mai aiba CFR asa portar !!

danieliorga2000
danieliorga2000  •  31 Ianuarie 2015, 23:42

Portar exceptional, de prima liga din Spania,Italia.Ce cauta la Konyaspor....mare pacat. Konyaspor retrogradeaza anul asta si va ajunge in liga a doua turca.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close