FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mario Felgueiras şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract » Steaua este pregătită să îl transfere

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 09 ianuarie 2015 20:04

Steaua caută un înlocuitor pentru Giedrius Arlauskis, care mai are şase luni de contract, iar Mario Felgueiras este una dintre principalele ţinte.

Portarul portughez şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract şi a vorbit despre situaţia sa.

"Nu ştiu ce se va întîmpla şi care va fi soarta mea. Aştept să vad ce vor decide comisiile din România, dar nu ştiu dacă mai revin la CFR Cluj. Eu vreau să fiu tratat cu respect, dar nu s-a întîmplat asta.  Eu nu am primit banii pentru care am muncit şi mă simt ca un sclav. Dar nu sînt sclavul nimănui", a spus Felgueiras pentru site-ul stiridesport.ro.

Portughezul, cotat la 2.500.000 de euro,  mai are contract cu CFR Cluj pînă în vara lui 2015.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
daniaania
daniaania  •  11 Ianuarie 2015, 17:41

Eu nu mai cred ce scrieti...inventati sau le repetati. Oricum la Steaua nu va merge..

vanboben
vanboben  •  10 Ianuarie 2015, 14:44
Postat de dinamir pe 09 Ianuarie 2015, 23:35

care steaua?poate ati vrutsa spuneti:echipa FCSB fosta steaua,fosta CCA.Dar nici asa nu poate finumita steaua si CCA aveau culorile rosu-albastru si nu galben albastru.Trezitiva gsp-istilor.

Denumirea de FC Steaua Bucuresti poate fi folosita, ca si culorile de altfel! Sigla poate fi schimbata, dar nu neaparat! Sigla actuala nu are nimic in comun cu cea de dinanainte de 1983-9! Conturul e alb, nu galben, partea de sus este modificata, apar si 2 stele, lipsesc dungile galbene care separa rosu de albastru pe scut! In plus nuantele de rosu si albastru sunt diferite! Asa ca , calul moare de drum lung si prostul, ghiceste cine este, de grija altuia! V-o tragem si anul asta si in urmatorii!

catalin_cj
catalin_cj  •  10 Ianuarie 2015, 10:12

aceasta declaratie a mai fost publicata de doua ori in decembrie tot pe gsp. cu aceeasi sursa data dar putin "reformulata" sunt curios daca felgueiras de prin vacanta de unde e sta tot timpul pe telefon sa va dea voua aceleasi interviuri din 7 in 7 zile

Vezi toate comentariile (7)
Comentează