FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Marius Alexe îi amenință pe șefii dinamoviști: "O să spun mai multe la sfîrșitul campionatului"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 00:11

Marius Alexe a comentat înfrîngerea lui Dinamo de pe teren propriu în fața Stelei, scor 1-3, și le-a transmis un mesaj șefilor dinamoviști.

"Ne doream foarte mult înaintea acestui meci să cîștigăm, însă după o primă repriză echilibrată am pierdut meciul în 3 minute. După acele goluri a fost foarte greu să revenim. Nu neapărat că salvam sezonul, dar toată lumea aștepta să cîștigăm acest derby. Trecem printr-un moment greu ca echipă. Eu am avut un sezon slab, mă așteptam la mai mult, însă asta e viața de fotbalist.

Vom aștepta să vedem ce vom face în ultimele patru etape. Ne dorim să mai cîștigăm o poziție în plus. Toată lumea e foarte tristă, e un moment dificil. Am strîns foarte puține puncte și e dureros pentru președinte, pentru patron, dar vina e a noastră. ASA are prima șansă la campionat. Facem multe greșeli individuale, acceptăm criticile de la toată lumea", a spus Alexe la Dolcesport.

Fotbalistul "cîinilor" a vorbit despre un eventual transfer al său din vară și a lăsat să se înțeleagă că există anumite probleme în interiorul clubului.

"S-a vorbit foarte mult în acest retur despre problemele de la noi, dar voi spune mai multe la sfîrșit. O să vreau să discut și eu cu ei. Nu vreau să spun mai multe. Sînt supărat pentru ceea ce se întîmplă la noi la echipă", a mai adăugat Alexe.

Citește și: Chipciu îi ironizează pe dinamoviști și vorbește despre Gigi Becali

Citește și: Argăseală dezvăluie ce i-a promis Nicuşor Stanciu înainte de derby » Ce spune preşedintele Stelei despre Arlauskis

Citește și: Bărboianu atacă gestul lui Arlauskis: "Credea că-l omoară o petardă?" » Ce spune despre penalty

Citește și: Gâlcă așteaptă pasul greșit al lui ASA: "Sperăm la titlu. Arlauskis era amețit" » Ce spune despre Gigi Becali

Citește și: Alimentați de "ura" cîinilor » Nicolae Stanciu a răbufnit: "Nu mi se pare normal ce au făcut ultrașii lor"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
zecs93
zecs93  •  04 Mai 2015, 16:27
Postat de pe 04 Mai 2015, 06:17

ne-am phissat pe dhinau : ))))))))))))))))))))))))))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  04 Mai 2015, 16:25

Pai nu aveti mah salariile la zi ??? ce probleme aveti ??? AAA am uitat, a vorbit alexe marea vedeta care il vrea chelsea si real madrid, e nerabdator sa plece afara cat mai repede, plecati bah cu toti, nu va tinem cu forta !!!

gabi_djg
gabi_djg  •  04 Mai 2015, 11:07

nu putem fi suparati ca am pierdut. niste *** (nu cele din peluza!) care nu dau 3 pase bune intr-o repriza nu pot scoate nici macar egal cu *** aflata in cea mai proasta zi. asta e limita. lista celor care TREBUIE sa plece e lunga.in frunte cu stoican, normal....... ar trebui si niste amenzi date, ca *** stiu doar sa se plimbe 90 min pe teren si apoi fuga la casierie ! in rest noi cei care suferim cu adevarat pentru acest club trebuie sa asteptam (oare cat ?) sa se intample ceva, si tare mi-e sa nu ajungem ca rapid sa mai vedem titlul peste...''n'' ani !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează