FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - PETROLUL 2-2

Marius Baciu a lămurit problema dintre el și Dina: "I-am zis asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 23:23

Marius Baciu, antrenorul Petrolului, a vorbit despre situația tensionată dintre el și atacantul Mihai Dina, dar și despre rezultatul de egalitate cu Petrolul, scor 2-2.

"Mihai Dina e jucătorul nostru. Nu l-am luat la acest meci. I-am zis că dacă se pregătește în continuare va veni în lotul de 18. Avem patru atacanți, iar el azi n-a făcut parte din lot. Dacă se va pregăti bine va reveni alături de noi și, de ce nu, golgheterul care a fost anul trecut", a spus Baciu la Digisport.

...despre meciul cu Petrolul: "Cred că a fost plăcut jocul de azi. Am luat un gol extraordinar de ușor. Am ratat și penalty. N-am știut să gestionăm rezultatul. Trebuia să fim mult mai concentrați cînd aveam noi posesia. Am abuzat de cîteva mingi lungi și după o neatenție în apărare am primit golul doi. Băieții și-au dorit victoria, dar cred că ne-a fost frică de rezultat. Sîntem o echipă nouă, dar cred că va veni și golul".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează