FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marius Lăcătuş comentează aducerea ex-dinamovistului Tamaş şi problema siglei: "Nu-mi sună bine FCSB"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 22 ianuarie 2015 10:59

Marius Lăcătuş a comentat subiectul pierderii siglei de către Steaua şi consideră că Armatei îi va fi greu să construiască o nouă echipă de fotbal. 

"Cred că nu contează foarte mult ce spunem noi pe la televizor, important e ce spun suporterii. Nu cred că vor digera foarte uşor schimbarea siglei. Nu-mi sună deloc bine numele de FCSB. Suporterii dacă vor merge la meciurile echipei nu vor scanda pentru FCSB, ci pentru Steaua.

Armata nu cred că-şi poate face vreo altă echipă pentru că nu are fonduri. Abia poate să-şi menţină secţiile pe care le are acum la club, dar o altă echipă care să pornească de la zero...", spus Lăcătuş la televiziunea sportro.

" Fiara" a ţinut să le reamintească o dată în plus fanilor Stelei că nu va ajunge niciodată la marea rivală Dinamo.

"Eu dacă am jucat la Steaua, am făcut-o vreo 13 ani. Tamaş a jucat la Dinamo vreo 3 ani. El poate fi asimilat mult mai uşor pentru suporterii stelişti, dar eu niciodată nu m-aş duce la Dinamo. Nu s-ar putea niciodată să ajung acolo", a mai spus Lăcătuş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
polistul68
polistul68  •  22 Ianuarie 2015, 14:55
Postat de sibelius pe 22 Ianuarie 2015, 14:20

Partial ai dreptate...E o razbunare, dar cred ca are mai degraba legatura cu banii pentru chiria stadionului. Hai sa nu ne imaginam ca brusc i-a lovit pe izmenari bunul simt sau incoruptibilitatea.

Normal ca e vb si de bani...chiar de multi bani....dar totul a pornit de la dorinta de razbunare...si daca cauti bun simt corectitudine...nu o cauta in 'paturile superioare'...in Romania, nu ajungi la o functie "mare" daca nu esti in gasca cu ei.... P.S. Si saracul Johannis, a trebuit sa se alieze cu Blaga sa ajunga presedinte...:-))))

sibelius
sibelius  •  22 Ianuarie 2015, 14:22
Postat de whiteredarad pe 22 Ianuarie 2015, 13:06

Armata romana trebuie sa inceteze sa-si mai asocieze numele sau cu echipe sportive.Menirea armatei nu este sa tina echipe sportive,sa-si cheluie banii cu ele,sa tina angajati militari,care lucreaza doar in sport si cu gradul in armata.Nu mai sint un milion de militari in termen,acum exista doar angajati militari,pentru apararea tarii,nu pentru promovarea sportului. Doar la comunisti era posibil asaceva !La fel si cu politia (Dinamo).

Corect. Cluburile departamentale ar trebui sa dispara din toate ramurile sportive. Asta daca nu cumva traim in Coreea de Nord.

sibelius
sibelius  •  22 Ianuarie 2015, 14:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Partial ai dreptate...E o razbunare, dar cred ca are mai degraba legatura cu banii pentru chiria stadionului. Hai sa nu ne imaginam ca brusc i-a lovit pe izmenari bunul simt sau incoruptibilitatea.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează