FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marius Lăcătuş: "E problema lui Chiricheş că nu vrea să vină la Steaua. Poate are alte oferte"

Marius Lăcătuş speră în continuare că poate să aducă titlul 24 în Ghencea Foto: Gabriela Arsenie
Marius Lăcătuş speră în continuare că poate să aducă titlul 24 în Ghencea Foto: Gabriela Arsenie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 martie 2011 01:52

Marius Lăcătuş, antrenorul Stelei, a vorbit despre ultimele noutăţi din Ghencea şi spune că nu regretă faptul că s-a întors pentru a treia oară pe banca echipei din Ghencea.


"Niciodată nu voi regreta că m-am întors la Steaua. Am întîlnit un grup unit, cu jucători valoroşi care sper să demonstreze acest lucru şi pe teren", a spus Marius Lăcătuş la sportro.


Tehnicianul a vorbit şi despre posibilul transfer al lui Chiricheş la Steaua: "E problema lui Chiricheş că nu vrea să vină la Steaua. Poate are alte oferte".


Deşi se vorbeşte mult despre înlocuirea sa pe banca "roş-albaştrilor", Lăcătuş declară că aceste zvonuri nu îl deranjează şi că va rămîne în Ghencea pînă în vară: "Nu mă mai deranjează cînd se vehiculează în presă numele unor viitori antrenori ai Stelei. În cazul în care obiectivul va fi îndeplinit atunci voi continua în Ghencea".


GARDOŞ, FUNDAŞ CENTRAL
"Fiara" a vorbit şi despre situaţia lui Florin Gardoş, revelaţia din turul campionatului, dar care acum nu mai este titular.
"Mie îmi place mai mult cu evoluează ca fundaş central. Florin cred că înţelege faptul că acum este rezervă şi în momentul cînd vom apela la el va da totul. Important e ca atunci cînd se apelează la el să fie pregătit"


"NU RENUNŢĂM LA TITLU"
Steaua nu renunţă la titlu. Lăcătuş îşi menţine declaraţia după meciul cu Craiova cînd a declarat că echipa sa nu renunţă la titlu: "10 puncte sînt multe, dar impotrant e să credem pînă la final în şansele noastre".


"A fost dorinţa lui Gigi Becali şi a lui Teina Sponte să-l aducă pe Maicon"


"E greu să-l înlocuieşti pe Stancu, dar noii veniţi trebuie să se ridice la nivelul lui" - Marius Lăcătuş

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
islaz
islaz  •  03 Martie 2011, 08:00

Lacatus si MM sante-ti doua pers. fara DEMNITATE.

islaz
islaz  •  03 Martie 2011, 07:56

Esti 0 ca antrenor,poti pleca nu te regreta nimeni,Lacatusule cauta-ti vocatia prin alta parte ca de antrenorat e greu,cand un juc.joaca prost intr-un meci cand il inlocuiesti? cand iti spune MM sau oierul?Esti de tot RASUL,HAIDE BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

carol_k
carol_k  •  03 Martie 2011, 07:44

Chiriches a vazut in ce hal a ajuns fostul sau coleg Radut si probabil de aceea nu il prea trage aţa catre Steaua mai ales ca in ziua de azi marile orase au echipe cu potential financiar si chiar ofera sansa mult asteptata...Daca ajungi la Steaua si nu te integrezi rapid ai pierdut trenul...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează