FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Niculae le schimbă mentalitatea tinerilor de la Dinamo cu exemple din viaţa lui Cristiano Ronaldo: "Aşa făcea la 16 ani"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 28 ianuarie 2015 20:04

Marius Niculae încearcă din greu să le schimbe mentalitatea jucătorilor mai tineri de la Dinamo, oferindu-le ca exemplu serozitatea de la vîrste fragede a celui mai bun fotbalist din lume, Cristiano Ronaldo, cu care a stat în cameră cînd juca la Sporting Lisabona.

"Eu încerc să le schimb colegilor mai tineri mentalitatea pentru că am văzut la antrenamentele din Turcia că au probleme de atitudine, cu toate că sînt foarte talentaţi, pentru că nu degeaba au ajuns să îmbrace tricoul lui Dinamo.

Dar nu e de ajuns să ai talent. Numai prin muncă şi seriozitate, prin sacrificii pot ajunge departe. Încerc să le explic frumos pentru că am avut privilegiul să mă schimb în acelaşi vestiar şi să stau în aceeaşi cameră cu Cristiano Ronaldo.

Şi la 16 ani era primul la sală, primul la masă, peste tot. Numai aşa poţi ajunge sus", a spus Marius Niculae.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
reddogsv
reddogsv  •  29 Ianuarie 2015, 09:22
Postat de steaua1986forever pe 28 Ianuarie 2015, 20:52

Daca le povesteste iar 'marele atacant niculae' cum avea Ronaldo cosuri pe fata...........cred ca ar fi pentru a 100 oara cand citesc eu care ma intereseaza ce zice niculae la fel de mult cum ma intereseaza daca ploua acum in China....

Sunt tare curios cum ii va explica Dodel lui Enceanu ce inseamna fcsb! F.C stana Becali! Din ce localitate e echipa asta? ,,Danche Sanche'' adica Forever prost!

darien.1986
darien.1986  •  29 Ianuarie 2015, 06:25

Daaaaaa!!!!!!!!! S-a gasit cine sa-i mo..leseasca pe catzei !!! "nea" Marius...care si- a shutat pe taica-su ptr ...aia care s-a dovedit ..peste ani a fi o......"receptzionista"...!!! Marele Marius si-a infipt sageata in..prietenele nevestei..!!! Mare Marius Scula ...moarta ! La propriu si figurat ! Cu coarnele alea pe cap..o sa ii motiveze pe catzeii mici! Bravo! Dupa ce si-a rupt piciorul prin Portugalia...gata..s-a rupt si sageata ! PENIBIL !

costacurta
costacurta  •  28 Ianuarie 2015, 21:50

Ii mobilizeaza maxim.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează