FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Marius Stan a revenit în forţă: "Nu m-a dat nimeni afară! Banii nu au venit, deci încă nu i-am furat" ;)

Marius Stan a anunţat că a revenit la fel de puternic la conducerea Oţelului
Marius Stan a anunţat că a revenit la fel de puternic la conducerea Oţelului

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 septembrie 2011 16:27

Marius Stan s-a întors la echipă şi a explicat ce s-a întîmplat în această perioadă în care s-au făcut multe speculaţii pe tema înlăturării sale de la conducerea Oţelului.

"Vreau să spun din start că acel concediu pe care mi l-am luat a fost voinţa mea, modul de a trage un semnal de alarmă asupra unor lucruri care sunt neconforme cu bunul mers al unui club profesionist. Am fost surprins să văd interpretări de toate felurile ale gestului meu, s-au spus vrute şi nevrute care mi-au adus o imensă mâhnire. Nimeni nu m-a dat afară, nu mi-am dat demisia şi nu mi-o voi da niciodată, am făcut-o acum 12 ani şi mi-a părut enorm de rău", a spus Marius Stan.

Preşedintele campioanei a comentat şi despre zvonurile unei eventuale implicări a Oţelului în scandalul de mituire a arbitrilor:

"Au apărut tot felul de fabulaţii, am fost hoţul numărul 1 din ţara asta, am furat milioane, poate mă învaţă şi pe mine vorbăreţii ăştia de ocazie care îşi dau părerea despre toţi şi despre toate, mai experimentaţi ca mine în ale evaziunii. E de elementar bun-simţ să vii după aceea cu o rectificare, cu o scuză minoră. Au tăbărît toţi pe această echipă, desfiinţând-o, numind-o “campioana blaturilor”, cine are o dovadă că Oţelul Galati a făcut vreun blat cu vreun partener sau cu vreun arbitru îl somez public să spună, iar atunci eu, Stan, voi pune capul jos, plecat, şi treceţi peste el".

Marius Stan a explicat că bătaia pe banii veniţi din Liga Campionilor încă nu a început: "Ţin să specific că banii nu au venit, deci încă nu i-am furat !".

Dorinel Munteanu i-a trimis la echipa a doua pe Antal şi Cojoc » Citeşte AICI amănunte

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
me__
me__  •  30 Septembrie 2011, 09:46

inca...

bignuc
bignuc  •  30 Septembrie 2011, 08:50
Postat de bigsorin pe 29 Septembrie 2011, 22:45

stie cineva nr de tel a lui horia ivanovici de la digi

si pe mine ma intereseaza nr. de tel. al celui mai slab si ticalos ziarist sportiv din Romania.

bianchi
bianchi  •  29 Septembrie 2011, 22:53
Postat de bigsorin pe 29 Septembrie 2011, 22:45

stie cineva nr de tel a lui horia ivanovici de la digi

Horia Ivanovic frate cu balena de la Timisoara.Sai uram numai de bine................!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close