FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT MARIUS STAN - PORUMBOIU

Marius Stan, atac dur la Porumboiu: "Să se ocupe de vacile şi de boii lui"

Marius Stan vrea să-i închidă gura lui Adrian Porumboiu
Marius Stan vrea să-i închidă gura lui Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 septembrie 2011 14:40

Preşedintele Oţelului, Marius Stan, l-a atacat din nou pe Adrian Porumboiu, după ce patronul Vasluiului a declarat că ştie deja rezultatul partidei dintre Oţelul şi CFR Cluj

“Va fi client permanent al comisiilor, cînd scoate o consoană va fi chemat, iar preşedintele Ligii şi al comisiei vor fi obligaţi să ţină cont de toate memoriile pe care le facem pentru că numai în felul acesta se poate curăţa fotbalul nostru.

Îl somez public să spună dacă are ceva despre Oţelul Galaţi, dacă nu, să tacă naibii odată pentru totdeauna, să se ocupe de vacile şi de boii lui, de profesia lui de bază din care îşi trage banii. Să lase în pace echipa asta care a muncit curat şi determinat, a obţinut un titlu meritat şi acum apar nişte trepăduşi care îşi permit să arunce cu noroi. Să-şi vadă de treaba lor !”, a declarat Marius Stan.

Adrian Porumboiu a afirmat că este curios să vadă dacă rezultatul meciului dintre Oţelul Galaţi şi CFR Cluj "este atît de previzibil cum cred din sezonul trecut".

Oţelul - CFR Cluj se va disputa vineri, de la 21:30, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
hristac
hristac  •  09 Septembrie 2011, 09:09

prea multi nervi ! stan era baiat calculat,ce naiba are acum ? se face de rahat daca continua caterinca cu porumboiu !

haxor
haxor  •  09 Septembrie 2011, 03:12
Postat de boateng_the_big_bang pe 08 Septembrie 2011, 15:39

In Romania , oricine ar castiga campionatul , se va vorbi mereu de fost blaturi , ca doar suntem Romani , nu alta natie . Imi amintesc o declaratie , care nu retin exact de cine a fost facuta , cu cateva etape inaintea incheierii campionatului trecut , oricum , de un reprezentant al lui Dinamo care spunea ,citez : " La Otelul daca pierde mingea alearga toti , la Dinamo se cearta 30 de minute " am incheiat citatul . Probabil la mintea voastra , se referea ca " alearga toti " la arbitrii cu bani sa le dea mingea inapoi , ca altfel nu-mi imaginez unde ati vazut voi acele blaturi . Daca ar fi existat , oameni mai influenti decat noi suporterii ar fi luat pozitie si s-a

Milanezule, cam esti galatean sub acoperire ca prea-i sustii pe Stan si pe astia de la Galati din toate pozitiile!? Vezi sa nu te frigi la degetel cand o sa auzi ca Stan a fost arestat si cat despre Dorinel nu e la prima abatere si a fost deja chemat parca din cate tin eu minte pe la DNA tot ptr ceva de genul asta, nu? :-)

mieusa
mieusa  •  09 Septembrie 2011, 00:53

D-l Mitocanu ? El nu intra in comisii pentru perlele sale ?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează