FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Marius Şumudică a fost dat de gol de unul dintre elevii săi: "Ştiu că şi-ar dori să antreneze Rapidul"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 decembrie 2014 18:30

Rapidul este într-o perioadă grea în Liga 1, acolo unde este "lanterna roşie" a campionatului, însă formaţia giuleşteană nu este o sperietoare pentru antrenori.

Acest lucru a fost confirmat de Vasile Maftei, fostul căpitan al vişiniilor, care a dezvăluit că Marius Şumudică, tehnicianul Chiajnei, şi-ar dori să antreneze Rapidul în aceeaşi măsură în care îşi doreşte şi el să revină ca jucător în Grant.

"E posibil ca Şumudică să aibă oferte de la Rapid, dar nu am de unde să ştiu sigur. Ştiu că şi-ar dori să antreneze Rapidul. Cu siguranţă i-ar place să antreneze în Giuleşti, şi mie mi-ar placea să mai joc acolo", a dezvăluit Maftei pentru Dolcesport.

Lui Maftei nu i-a picat bine locul pe care Rapidul îl ocupă în Liga 1 la finalul turului, 18: "Aş vrea să întorc clasamentul, e dureros. Nu mă gîndeam niciodată că Rapidul va fi pe ultimul loc".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 02:51
Postat de goggu.mecanicul pe 18 Decembrie 2014, 21:30

Lui Sumudica ii curge sangele alb-visiniu despre ce vorbim p'acilea, omu e mai rapidist ca multi, sper sa se intoarca la clubu pe care il iubeste maxim si sa incerce imposibilul: SALVAREA DE LA RETROGRADARE, multa bafta, succces si fiti tare in legatura cu moartea lui Nae Manea, dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe legenda Rapidului, un om de nota 10+

..)) mah, dar vad ca toti stim..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 02:51
Postat de victor33 pe 18 Decembrie 2014, 18:48

Nu e nici o surpriza. Il stiu pe Sumi de cand era de-o schioapa si nu visa decat Rapid. Era ciudatenia cartierului, nu stiam ca cineva poate fi atat de nebun dupa o echipa de fotbal.

si eu il stiu. asa este.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 02:50
Postat de mvradulescu pe 18 Decembrie 2014, 20:58

Nu știu motivul pentru care e așa mirat autorul articolului. D-lui Şumudică i se pot reproșa, poate, un milion de lucruri, dar faptul că iubește cu patimă echipa giuleşteană, nu intră în discuție, iar acest devotament trebuie respectat inclusiv de adversari ! În ceea ce-l privește pe dl. Vasile Maftei, ar fi cazul să ne amintim măcar amănuntul că la destrămarea echipei din Urziceni, opțiunea sa a fost Rapidul însă nu a fost dorit și a fost dus cu zăhărelul, până s-a dumirit și a acceptat oferta clujenilor. Dacă îl luăm în calcul și pe dl. Pancu, descoperim că Rapid e iubită de jucătorii care au fost în curtea sa, ceea ce merită numai cuvinte de apreciere !

de acord domnule radulescu, un comentariu excelent, comme d'habitude, dar dupa cum bine stiti, mai trebuie sa fii simpatizat si de patroni, atunci cand tu ti-ai dori mult sa antrenezi clubul unde te-ai afirmat ca jucator. da, suporterii il iubesc, asta e clar, dar nu este intotdeauna de ajuns. sa ne gandim la claudiu niculescu, asa, ca si comparatie. e cam acelasi lucru.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează