FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Marius Șumudică a oferit un moment neobișnuit » Declarații superbe la adresa Stelei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 20:23

Marius Șumudică e gata să spună stop războiului cu Steaua București. Antrenorul Astrei o laudă pe vicecampioana României după 1-1 cu Sparta Praga. 

"Îl felicit pe Reghecampf pentru că în 4-4-2 Steaua avea probleme și apoi, când a mutat în 4-2-3-1, echipa a jucat mult mai bine.

Îi felicit pentru rezultatul de ieri de la Praga. Merită toate aprecierile pentru că au făcut imagine României, chiar dacă patronul lor a zis ce a zis despre Astra, că nu o vrea calificată.

Trebuie să lăsăm răutățile și să îi felicităm pentru că au făcut o propagandă bună fotbalului românesc", a zis Marius Șumudică la Digi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
mvradulescu
mvradulescu  •  28 Iulie 2016, 08:42

Mi, chiar îmi pare rău că giurgiuvenii nu au păstrat măcar rezultatul de la pauză, însă a fost evident că nu-i ajută „condiția fizică” mai mult de o repriză ! Să sperăm că se mai poate repara câte ceva până la meciul retur, însă una din condiții ar fi ca ieșirea la iarbă verde din săptămâna asta să fie mai sărăcăcioasă ca de obicei ...

1072677989472062
Cosmin Cosmin  •  28 Iulie 2016, 06:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  28 Iulie 2016, 00:18

Sictir!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează