FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marius Şumudică critică situaţia în care se află Rapidul: "E jalnic. Şi la handbal sînt mai mulţi" » Nu-l menajează nici pe Cristi Pustai

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 24 ianuarie 2015 16:58

Antrenorul Concordiei Chiajna, Marius Şumudică, recunoaşte că n-ar fi acceptat să preia Rapidul în situaţia în care se află acum, aşa cum a făcut Cristi Pustai, care a plecat cu doar 13 jucători în cantonament.

"Şi la handbal sînt mai mulţi. Dacă te respecţi ca antrenor, consider că trebuie să ai lotul bine pus la punct. Dacă rămînea domnul Dinu Gheorghe, cu siguranţă era OK din punct de vedere numeric. E jalnic să pleci în cantonament cu o echipă de 13 jucători, dintre care 3 portari.

Cu un ochi plîng şi cu unul rîd. Îmi văd interesul, sînt la Chiajna şi sîntem la bătaie cu Rapid. Sincer, la un moment dat îmi era teamă. Cînd venise domnul Dinu îmi era teamă de jucătorii care ar fi venit şi de grupul pe care ar fi putut să-l facă. Dar acum Rapidul pierde teren", a spus Marius Şumudică.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
octavianus
octavianus  •  26 Ianuarie 2015, 12:55

Sumudica, Sumudica, ai ajuns si tu un antrenor care se respecta, ai ajuns si tu sa canti prohodul Rapidului ? Ai antrena Rapidul si gratis ? incepi si tu sa fii "rapidist adevarat". Din respect pt orice om vine si se inhama acum la Rapid, toti rapidistii adevarati ar trebui sa-si scoata palaria. Sau sa taca din gura, daca taceai filozof ramaneai Sumudica, asa nu te-ai ridicat mai sus de un sclember si personal sper sa nu mai antrenezi Rapidul. FZR si Doamne ajuta !!

scorpionul1923
scorpionul1923  •  24 Ianuarie 2015, 23:49
Postat de florin8225 pe 24 Ianuarie 2015, 17:23

ASTEAPTA LUMEA SA-TI CONTINUI MONOLOGUL.............INDIENI FARA CREIER.....

fara majuscule ti-e greu, este? :)))))) vai mama ta de...(stii tu mai bine ca mine) =))

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  24 Ianuarie 2015, 23:15
Postat de cipet pe 24 Ianuarie 2015, 17:41

nu prea se potriveste titlul cu ce-a zis sumi.situatia e grea dar nu trebuie dramatizat,in tur au fost 29 si au facut 11 puncte,daca cu 11 jucatori fac 29 de puncte si doua-trei echipe abandoneaza,ca asta e foarte posibil,sansele sunt reale,daca nu raman culorile,sigla si numele,alte echipe nici macar asta nu mai au.

:))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close