FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marius Șumudică face dezvăluiri: "Eu vorbesc cu Gigi, suferă mult" + cum vede căderea lui Dinamo în play-out

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 martie 2018 20:08

Marius Șumudică, antrenorul lui Kayserispor, a împlinit astăzi 47 de ani și a vorbit despre eliminarea celor de la FCSB din "sferturile" Cupei României cu Hermannstadt, scor 0-3.

Tehnicianul spune că ține legătura cu Gigi Becali, iar patronul roș-albaștrilor a suferit mult după această înfrângere usturătoare.

"Sunt un antrenor profesionist și îmi doresc să lucrez și să fac lucrurile ca atare. Nu pot să spun că mi-a părut bine sau rău că a pierdut FCSB cu Hermannstadt.

Mi-a părut rău de publicul acela, că a înghețat și nu s-a mai jucat. Suntem departe de condițiile din Turcia. Trebuie făcut ceva în fotbalul românesc.

Televiziunile dau foarte mulți bani în România, dar nu se face nimic. În Turcia te simți antrenor imediat cum aterizezi acolo. Îți vine să te autodepășești.

I-am promis lui Gigi (n.r. Becali) că nu mai vorbesc despre FCSB. E mult prea mult să pierzi cu 0-3 un astfel de meci. În condițiile în care nu folosești jucători de mâna a treia.

Gigi suferă mult, eu mai vorbesc cu el. E un tip foarte pătimaș. Alături de banii din televiziuni, el a ținut fotbalul românesc în viață. Eu n-am nimic de câștigat, dar vă zic că așa e. FCSB are șansa a doua la campionat. N-am mai vorbit cu jucători de acolo. Îi doresc lui Dică să ia campionatul", a explicat Șumudică la TV Digi Sport.

"Încerc să termin în primele 8 echipe, dar e foarte greu, e un campionat extrem de echilibrat. Mai sunt 10 etape" Marius Șumudică

"Mi-a părut rău de Dinamo, eu îmi doream să fie în primele 6. Această echipă nu merită în play-out, mai ales suporterii. L-am felicitat pe Bratu că a semnat cu Dinamo. Mi se pare un băiat extrem de documentat și avid de informații. Eu l-am văzut de multă vreme și am zis că are calitate. Avem nevoie de oameni ca el și sper să aibă rezultate cu Dinamo" Marius Șumudică

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  05 Martie 2018, 16:25

Sumi, nu-i mai da limbi lu GG,ca oricum nu te va pune antrenor la fcsb, atata timp cat are "manager general"!Acuma pe bune,l-ai suferi tu pe "managerul general" langa tine pe banca,adica el sa hotarasca formula de echipa si tu doar sa-i antrenezi?Si mai grav,sa vorbeasca numai el, iar pe tine sa te loveasca timiditatea?

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  05 Martie 2018, 09:36
Postat de Vyyllyy Engel pe 05 Martie 2018, 07:44

Cap de castron, daca pleaca gigi de la clona fcsebista mizeria europei ajungeti ca rapid-ul, asa ca, ai grije ce îți doresti ca sar putea sa ți se îndeplinesca si faza cu coregrfia mai lasa'o mai moale ca aberezi.

Ingerasule, ai GRIJE, ca SAR putea sa-ti faca poc ceva, LASA`O mai moale si mai treci pe la s coala...

851072578301681
Vyyllyy Engel  •  05 Martie 2018, 07:44
Postat de titel_meseriasu pe 05 Martie 2018, 06:25

Sufera, ca daca nu castiga titlul nici anul asta intra iar in depresii ca nu mai intelege nimic si da palmaresul la toata lumea de parca e hartie igienica, dupa care transfera toata liga1 doar doar o castiga titlu! Dar noi va stim pe voi astia care va dadeati intalniri odata prin cazinouri, apropo te mai lasa mami in cazino, cartoforule. George Becali este un om de cea mai joasa speta, un fariseu care a facut coregrafia cu doar dinam8 bucuresti pt a injosi suporterii ca acestia sa nu se mai ridice cu pretentii, sa faca pe plac partidului de la echipa ninam0 si nu in ultimul rand sa-i faca o bucurie finului la ananghie si care inca se pregateste de shampon lig. Avea nevoie echipa de galerie, asa a aparut si gluma aia de PRA, aservita. Becali du-te cu oile si lasa-ne pe noi sa ne vedem de Steaua noastra! Tu nu esti Steaua sharlatanule!

Cap de castron, daca pleaca gigi de la clona fcsebista mizeria europei ajungeti ca rapid-ul, asa ca, ai grije ce îți doresti ca sar putea sa ți se îndeplinesca si faza cu coregrfia mai lasa'o mai moale ca aberezi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează