FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CONCORDIA 2-2

Marius Şumudică îl critică pe Cristi Balaj: "Nu trebuie să arate el că e actorul principal"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 20:50

Marius Şumudică, antrenorul Concordiei, s-a arătat mulţumit de rezultatul obţinut de Chiajna în meciul cu Viitorul, 2-2, însă l-a criticat pe arbitrul partidei Cristi Balaj.

"Am avut goluri marcate de jucători care au venit de pe bancă. La prima reuşită a fost fault în atac, nu s-a dat nimic. La al doilea gol a fost fault la limită, dar domnul Balaj a vrut să ne arate că e cel mai bun arbitru! Balanţa s-a înclinat într-o anumită direcţie.

Este un arbitru bun, dar nu cred că acum pe final de carieră trebuie să arate că el e actorul principal al meciului. Este şi un punct obţinut de mine, între ghilimele zic asta, dar şi de jucători", a spus Marius Şumudică.

Suspendat pentru acest joc, Şumudică a văzut meciul din tribună, iar la finalul partidei i-a cerut scuze lui Balaj pentru jignirile adresate pe parcursul primei reprize.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 23:55
Postat de unico_biancorossi pe 22 Noiembrie 2014, 23:55

ce dracu mai vrea si asta, domle ? nici acum nu e bine ?

ps - balaj este de departe cel mai bun arbitru roman al momentului.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 23:55

ce dracu mai vrea si asta, domle ? nici acum nu e bine ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează